Saraci, dar imbogatiti prin Cuvantul lui DumnezeuSaraci, dar imbogatiti prin Cuvantul lui Dumnezeu. O organizatie crestina a trimis in Africa cinci containere pline cu mii de Biblii si carti de literatura crestina. Acestea vor fi distribuite gratuit in cateva tari sarace.

Materialele de care au beneficiat mii de oameni din tarile continentului african au fost donate de International Ministry Christian (CRI), care s-a ocupat de asemenea si cu distribuirea acestora, informeaza biblestoafrica.org.

Am trimis Biblii pentru cei care nu-l cunosc pe Isus si pentru cei care s-au convertit. Sunt de asemenea materiale pentru instruirea noilor lideri si bineinteles literatura biblica pentru pastori”, a declarat Jakson Wolfoord, directorul executiv al CRI.

Suntem foarte motivati de ceea ce facem, pentru ca incercam sa facem ceva diferit pentru oameni. Il aducem pe Isus in viata lor si instruim viitorii lideri. Ei vor deveni pastori pentru generatiile care vin din urma. Incercam sa cladim un viitor frumos pentru aceste tari”, a spus Wolfoord.

Directorul executiv al CRI a spus ca dupa distribuirea Bibliilor, unii oameni au cautat in primul rand versetul 3:16 din Ioan si au fost foarte fericiti sa-l citeasca din propria Biblie pentru prima data.

Am fost foarte binecuvantati, vazand puternicul impact pe care-L are Cuvantul Lui Dumnezeu in viata oamenilor”, a concluzionat Wolfoord.