Sansa incredibila pentru o femeie ce traversa calea ferata. A scapat cu viata in ultima secunda


O femeie din Olanda a fost la o fractiune de secunda, aproape de o moarte sigura, atunci cand a incercat sa treaca pe sub o bariera la o statie de cale ferata.

Desi bariera era lasata jos, semn ca trenul se apropia, femeia a intentionat sa traverseze calea ferata in fuga, relateaza Huffington Post.

Intr-o fractiune de sceunda a realizat ca trenul este aproape si a trecut rapid pe partea de siguranta, in timp ce trenul a trecut in mare viteza aproape de ea.

Imaginile au fost surprinse la statia de cale ferata din localitatea Oisterwijk acum cativa ani, dar compania de cale ferata olandeza Pro Rail le-a difuzat in aceasta saptamana intr-o campanie de interes public.

Campania in primul rand are drept scop de a avertiza la ce pericole se expun oamenii care nu asteapta la bariera si traverseaza pe sub ea.

De asemenea un alt scop al campaniei este acela de a determina autoritatile locale de a aproba si finanta un plan de construire a unui tunel pe sub calea ferata, fapt ce ar duce la o protectie sporita a cetatenilor.

Sursa: Dana Dobre, ziare.com

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.