S-a deghizat in pastor ca sa evadeze din inchisoare: Afla ce s-a intamplat

casa-de-detencao-ariquemesUn prizonier in varsta de 24 de ani a incercat sa evadeze din penitenciarul Ariquemes – Brazilia, insa a fost retinut de politistii de la securitate atunci cand acesta incerca sa iasa din inchisoare cu o Biblie in mana.

Detinutul a incercat sa treaca in calitate de pastor evanghelic, purtand o pereche de blugi si ochelari si cu o Biblie in mana, folosind usa de iesire a vizitatorilor.

Insa, nestiind ca va trebui sa prezinte un document la plecare, acesta a fost capturat de politisti, scrie site-ul G1. Agentii au devenit constienti de planul de evadare si au inceput sa vorbeasca cu detinutul, care este in curs de investigare pentru a se determina originea imbracamintei si a obiectelor folosite de acesta.

Anchetatorii revizuiesc toate produsele care au intrat in ziua respectiva in penitenciar. „Vom cerceta modul in care a ajuns imbracamintea in interior si cum i-a parvenit detinutului”, a spus Directorul de securitate, Eliel da Silva.

Potrivit directorului Casei de detentie Ariquemes, orice vizitator care intra in inchisoare trebuie sa prezinte un act de identitate cu fotografie valabila, necesara pentru a se verifica daca persoana care iese este aceeasi cu cea care a intrat.

Surse: acontecercristiano.net g1.globo.com 

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.