Rusia se tine tare: doar cuplurile formate dintr-un barbat si o femeie pot adopta copiii din aceasta tara

Rusia se tine tare: doar cuplurile formate dintr-un barbat si o femeie pot adopta copiii din aceasta tara

As a service we have provided you this image for COMPING/VIEWING purposes ONLY.To purchase a larger version of this image, search for the 6-character Image Name at:www.painetworks.comSearch for the 6-character Image Name at the  above website, then click on the Price link next to the thumbnail image. Note: If the original Image Name has been changed, open the image in Photoshop. Go to File:File Info:Section:KeywordsThe Image Name will be the top keyword.sales@painetworks.comtel: (701) 947-5932tel: (888) 966-5932fax: (701) 947-5933

Doar cuplurile formate dintr-un barbat si o femeie pot adopta copiii din Rusia. Guvernul doreste ca adoptiile sa fie facute in cadrul unei familii traditionale.

Noua lege, aprobata in unanimitate de Congres prevede ca adoptia copiilor rusi poate fi facuta numai de catre cuplurile formate dintr-o mama si un tata, asa cum sunt publicate de CNA.

Modificarea actuala a Codului Familiei are in vedere controlul asupra adoptiillor copiilor si sa se asigure ca acestia vor ajunge in familii responsabile, formate dintr-o mama si un tata.
Acest standard se datoreaza faptului ca mai multe tari europene au aprobat dreptul homosexualilor de a adopta.

Peste 500 de solicitari de a adopta copii rusi de catre cupluri spaniole au fost stopate pana se vor reglementa acordurile bilaterale dintre Spania si Rusia, scrie acontecercristiano. Rusia considera ca un copil trebuie sa aiba un tata si o mama, spun unii analisti, indiferent de ceea ce declara alte tari.

China a impus, de asemenea, mai mult control pentru a se asigura ca adoptiile copiilor de catre straini sunt efectuate de catre un cuplu heterosexual. Astfel, copiii sunt incredintati cuplurilor formate dintr-un barbat si o femeie, cu mai multi ani de casatorie.

Recunoasterea adoptiei de catre cuplurile de homosexuali in tarile europene a devenit un obstacol pentru toate cuplurile straine care doresc sa adopte un copil din Rusia , explica analistii.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.