Read Time:2 Minute, 18 Second

rugaciuneIsaia 65:24 Inainte ca sa Ma cheme, le voi raspunde; inainte ca sa ispraveasca vorba, ii voi asculta!

Niciun om nu poate cunoaste finalitatea in cazurile extrem de delicate care se intampla pe aceasta planeta si zguduie vietile multor semeni, dar un lucru stiu cei credinciosi: avem datoria de a ne ruga pentru semenii nostri.

Mantuitorul lumii ne-a chemat sa fim partasi la rugaciune unii pentru altii, depasind limitele granitelor, ale culorii pielii si alte diferente omenesti, ne-a chemat sa ne bucuram cu cei ce se bucura si sa plangem cu cei ce plang. Si mai stim un lucru sigur: Dumnezeu este omniprezent si ne asculta rugaciunile.

Nimeni nu stie daca vom avea parte de un final total fericit, dar stim ca rugaciunile ne inalta catre cer, ne intaresc si ne dau biruinta: acea biruinta care nu poate fi atinsa decat prin credinta si prin dragoste: dragostea de aproapele nostru: alb sau negru, galben sau rosu…Biruinta pe care doar Mantuitorul lumii o acorda, prin harul Sau.

Adventistii din intreaga lume s-au rugat si se roaga in continuare ca Dumnezeu sa intervina in cazul tragic al elevelor rapite in Nigeria. Cu nadejde in suflet si cu credinta ca Dumnezeu va face inca o minune. Oricare va fi deznodamantul, nu putem decat sa spunem, in orice circumstanta, ca si Mantuitorul in gradina Ghetsimani: „Tata, daca voiesti, departeaza paharul acesta de la Mine! Totusi faca-se nu voia Mea, ci a Ta” (Luca 22:42).

Presedintele Nigeriei declara “razboi total” teroristilor. Este vizata in mod special gruparea Boko Haram

Presedintele nigerian Goodluck Jonathan a declarat ca a ordonat “o operatiune pe scara larga pentru a pune capat actiunilor teroriste pe teritoriul nostru”. El a dat asigurari parintilor celor 219 eleve rapite de gruparea Boko Haram, ca fortele militare guvernamentale vor face tot posibilul sa le elibereze.

“Sunt hotarat sa protejez democratia noastra, unitatea noastra nationala si stabilitatea noastra politica, prin declansarea unui razboi total impotriva terorismului”, a declarat Jonathan intr-un discurs televizat pentru a marca Ziua Democratiei.

Sintagma “razboi total” a fost folosita de presedintele Ciadului, Idriss Deby, intr-o reuniune a tarilor vecine Nigeriei care a avut loc la Paris la jumatatea lunii mai, pentru a stabili o strategie comuna pentru combaterea grupului islamist.

Jonathan a mentionat de asemenea, ca a autorizat fortele de securitate sa foloseasca “orice mijloace necesare, conform legii” pentru a asigura victoria in confruntarea cu Boko Haram.

“Eu va asigur ca acesti huligani vor fi alungati. Nu se va intampla peste noapte, dar nu vom precupeti nici un efort pentru a atinge acest obiectiv. Cu sprijinul tuturor nigerienilor, al vecinilor nostri si al comunitatii internationale, ne vom consolida victoria si vom elibera fetele. Vom scapa Nigeria de teroristi”, a concluzionat Jonathan.

Sursa: Business Insider

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Avertismentul parintelui Justin: Religia catolica va pica!
Promisiuni divine Next post Promisiuni divine