Revenirea Domnului Hristos poate fi chiar maine! – Dr. Ben Carson, candidat republican la presedintia SUA

Revenirea Domnului Hristos poate fi chiar maine! – Dr. Ben Carson, candidat republican la presedintia SUA

Revenirea Domnului Hristos poate fi chiar maine!

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, dr. Ben Carson, a declarat intr-un interviu ca toti crestinii ar trebui sa fie pregatiti pentru a doua venire a lui Hristos si „sa traiasca fiecare zi ca si cand ar fi ultima”.

Conform informatiilor publicate de Christian Today, candidatul prezidential republican al SUA crede cu tarie in a doua venire a lui Isus Hristos si de aceea principiile lui de viata sunt in conformitate cu voia Lui Dumnezeu.

„Astept in mod evident revenirea lui Hristos, asa cum este descrisa in 1 Tesaloniceni 4, si cred ca toti crestinii ar trebui sa traim viata asa cum am trai ultima noastra zi pe pamant”, a declarat Carson.

Nimeni nu ar trebui sa-si planifice viitorul pentru unul, cinci, sau zece ani. Trebuie sa se comporte si sa traiasca ca si cum ar fi ultima zi din viata.

A doua venire a lui Hristos

Carson a spus de asemenea ca toti crestinii ar trebui sa-si aminteasca de ceea ce spune Cartea Psalmilor atunci cand vine vorba de a doua venire a lui Isus, relateaza Actualidad Cristiana.

In legatura cu aceasta Carson a spus: „O zi este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi. Revenirea Mantuitorului ar putea fi in 3.000 de ani, 30.000 de ani, sau ar putea fi chiar maine”.

Fostul neurochirurg a subliniat ca ar fi „o prostie” ca oamenii sa traiasca in viata ca si cum Isus nu s-ar mai intoarce vreodata.

Carson recunoaste faptul ca in momentul de fata exista multe semne care indica cea de-a doua venire a lui Hristos: „In epoca actuala deslusim o serie de factori care figureaza in Biblie”, a spus el.

Unul dintre cele mai importante semne este cresterea statului islamic. Vedem astazi ce se intampla in lume … mai ales cu jihadistii islamici radicali. E doar o chestie de timp pana cand vor pune mana pe armele nucleare. Acest lucru inseamna ceva…”, a incheiat Carson.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

2 thoughts on “Revenirea Domnului Hristos poate fi chiar maine! – Dr. Ben Carson, candidat republican la presedintia SUA

  1. Ce nu face omul ca sa isi atraga simpatizanti importanti votanti. Exact ca Mylie Cirrus sau Lady Gaga declarau ca sunt crestine si au cintat chiar in corul bisericii ca apoi sa devina celebre si traiasca ca un gunoi.

  2. Draga doctore…..daca spui ca astepti revenirea lui Isus ce cauti in mocirla aia numita politica ????…..Sunt sigur ca bani ai, arhicunoscut esti, ai tot ei iti trebuie pentru un trai decent,mai ales ça am inteles ca tu esti pensionar !!!! Daca pina acum nu ai reusit Sā te compromiti…..fi foarte sigur ca intrand in politica ai Sā te murdaresti de nici tu nu ai stii cine e in oglinda…..Sî daca ai Sā devii un om plin de bunatatile politicii…..cum ai Sā poti Sā le dai lectii altora cand tu insuti te-ai murdarit ????.In final este alegerea ta…….dar Sā stii doctore ca in sase mii sî ceva de ani….doar unul singur a fost Daniel…..care nu Sā spurcat cu bucatele de la masa mare a împaratiei babiloniene. Asa ca : Ai mare grija !!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: