Religia singura nu ne poate salva

Religia singura nu ne poate salva. Trebuie sa ne marturisim pacatele si sa credem in Isus Hristos

Religia singura nu ne poate salva. Trebuie sa ne marturisim pacatele si sa credem in Isus Hristos 

Evanghelistul Franklin Graham a transmis un mesaj despre ceea ce inseamna sa fii crestin si a dezvaluit ca afilierea denominationala nu are nici o relevanta in aceasta privinta.

Intr-un mesaj postat pe Facebook la sfarsitul saptamanii, presedintele Asociatiei Evanghelistice Billy Graham si al Samaritan’s Purse a recunoscut ca au fost o „multime de discutii” in ultimele zile despre ceea ce inseamna sa fii crestin.

Fiul lui Billy Graham a facut probabil referire la recentul schimb de replici intre Papa Francisc si candidatul la presedintia SUA Donald Trump, care declarase ca va construi un zid la granita sudica a tarii pentru a tine departe imigrantii ilegali.

In timp ce candidatul la presedintie si liderul religios continua sa dezbata despre ceea ce defineste un crestin, Graham sustine ca raspunsul este simplu: un crestin este o persoana care este un urmas al lui Hristos, relateaza Gospel Herald.

Graham merge chiar mai departe, facand o marturisire pentru cititorii sai de pe Facebook: „Aveam varsta de 22 de ani cand L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ierte de pacate si mi-am pus toata credinta si increderea in Fiul Sau Isus Hristos. L-am primit pe Mantuitor in inima mea si de atunci viata mea a fost transformata. De la 22 de ani Il urmez pe Isus.

Religia singura nu ne poate salva

De asemenea, Graham a afirmat ca a fi crestin „nu are nimic de a face” cu afilierea denominationala, fie ca este vorba de presbiterianism, baptism, catolicism sau oricare alta denominatiune.

Religia singura nu ne poate salva. Trebuie sa ne marturisim pacatele, sa renuntam la ele si sa credem neabatut in Isus Hristos, care a luat asupra Lui pacatele noastre, a murit pe cruce in locul nostru si Dumnezeu L-a inviat din mormant.

Aceasta este vestea buna, pe care ne-o da Evanghelia: Si dragostea sta nu in faptul ca noi am iubit pe Dumnezeu, ci in faptul ca El ne-a iubit pe noi si a trimis pe Fiul Sau ca jertfa de ispasire pentru pacatele noastre. (1 Ioan 4:10)

Graham a citat de asemenea versetul din 1 Ioan 1:9 care spune: Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire.

Sunteti cu adevarat urmasi ai lui Hristos?” a intrebat la finalul mesajului sau.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.