Record la nivel mondial: In China comunista

Record la nivel mondial: In China comunista, peste 18 milioane de Biblii tiparite anual! (Video)

Record la nivel mondial: In China comunista, peste 18 milioane de Biblii tiparite anual!

In fiecare an, organizatia imprima pana la 18 milioane de Biblii in 90 de limbi, care sunt distribuite in 70 de tari din intreaga lume.

Amity Printing este un proiect comun realizat de Fundatia Amity, un ONG crestin local si Societatea Biblica Unita din Marea Britanie, prin care acestea si-au propus sa raspandeasca „Cuvantul lui Dumnezeu” pentru toate natiunile.

 

In tipografie lucreaza 600 de persoane, care pot imprima 60 pana la 70 de exemplare ale Bibliei pe minut. Atelierul este intesat de diferite tipuri de masini industriale prin care trec mii de tone de hartie (consuma 100.000 de tone / an).

Pe un ecran digital amplasat la intrarea in incinta este afisat numarul de Biblii: 148.353.089 pana in prezent, potrivit ziarului El Mundo din Spania, citat de Acontecer Cristiano.


.

Pare un paradox faptul ca o tara comunista si declarata in mod oficial atee, sa fie in acelasi timp tara in care sunt tiparite cele mai multe Biblii din intreaga lume.

Se estimeaza ca in acest an se va ajunge la o cifra de 150 de milioane de Biblii tiparite de cand a inceput sa functioneze tipografia”, a declarat presedintele Amity, Qiu Zhonghui.

Jumatate din productia noastra este indreptata catre crestinii chinezi, iar cealalta jumatate pentru restul lumii. Aici se tiparesc Biblii in aproximativ 90 de limbi pentru 70 de tari, printre care Spania si America Latina”, a declarat Vivian Wei Zheng, unul dintre directorii Fundatiei Amity.

Pentru mine aceasta este o lucrare sacra. Iisus mi-a acordat privilegiul sa tiparesc Biblii”, spune un angajat care lucreaza la Amity de 20 de ani.

Noi nu suntem o biserica, nu facem prozeliti, dar adevarul este ca avem un numar semnificativ de angajati crestini, dar si membrii ai Partidului Comunist Chinez. Organizam adesea discutii cu lucratorii si le vorbim despre caracterul special al Companiei. Nu producem orice, ci producem Biblia, o carte care poate schimba lumea”, a concluzionat Vivian.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.