Read Time:5 Minute, 20 Second

Răul în societatea noastră a atins cote alarmante

Ce s-a întâmplat cu societatea americană? În fiecare zi, cercetez zeci de site-uri de știri în timp ce scriu articolele și cărțile mele viitoare și în fiecare zi sunt îngrozit de răul pe care îl întâlnesc. Suntem o societate profund, profund bolnavă și cu fiecare zi care trece mai apar tot mai multe simptome.

De exemplu, ce l-a determinat pe un tânăr de 18 ani să intre într-o școală primară și să împuște copiii mici? Când eram copil, nu mi-am imaginat niciodată că așa ceva s-ar putea întâmpla în vreuna din școlile publice pe care le-am urmat. Dar acum, acest gen de lucruri devine o întâmplare obișnuită în America, iar marea tragedie a ajuns rapid Știrea zilei în întreaga națiune

„Un bărbat înarmat a deschis focul la o școală primară din Uvalde, ucigând 14 elevi și un profesor, a declarat guvernatorul Texasului, Greg Abbott. Omul înarmat, identificat de forțele de ordine drept Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a fost și el ucis. Ramos a fost elev la liceul Uvalde, a spus Abbott.

Șeful poliției din Uvalde, Pete Arredondo, a spus că se pare că Ramos a acționat singur. Nu a fost imediat clar câte persoane au fost rănite, în afara celor uciși, dar Arredondo a spus că au fost mai mulți răniți.”

Și-a împușcat propria bunica

De asemenea, se raportează că Ramos, înainte de a merge la școală și-a împușcat propria bunica

„Suspectul și-a împușcat bunica înainte de a intra în școală și de a deschide focul, a spus Abbott. El însă nu a spus nimic despre starea ei.”

Cu zeci de ani în urmă, despre acest tip de incident s-ar fi vorbit ani de zile. Dar acum, majoritatea americanilor vor uita această tragedie peste câteva zile și asta pentru că împușcăturile din școală au devenit incredibil de comune în zilele noastre.

De fapt, aceasta a fost cel de-al 27-lea atentat în școală din Statele Unite din acest an… Școlile noastre nu mai sunt în siguranță, iar acesta este unul dintre marile motive pentru care mulți părinți apelează la homeschooling.

Desigur, nu doar școlile au devenit zone de pericol. În acest moment, marile centre urbane din țară s-au transformă rapid în zone de război. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), numărul omuciderilor cu arme de foc a crescut cu aproape 35% din 2019 până în 2020…

„Statele Unite au înregistrat 19.350 de omucideri cu arme de foc în 2020, în creștere cu aproape 35% față de 2019, au arătat cele mai recente date de la CDC.”

Din păcate, să fii împușcat și ucis nu este singurul lucru de care copiii noștri trebuie să fie îngrijorați în aceste zile.

Sclavia sexuală

Există, de asemenea, posibilitatea ca aceștia să fie răpiți și forțați la sclavie sexuală. Acest lucru s-a întâmplat unei fete de 15 ani, care a participat la un meci de baschet acum câteva săptămâni …

„O fată de 15 ani din Texas a fost salvată de poliție la 10 zile după ce a fost răpită la un meci de baschet când mergea la toaletă, apoi traficată de pedofili. Tatăl adolescentei neidentificate a alertat poliția la scurt timp după ce ea a plecat la toaletă și nu s-a mai întors, pe 8 aprilie.”

Ea a fost una dintre cele norocoase. Există nenumărate alte victime care nu au fost niciodată salvate.

Dar cel puțin copiii noștri ar trebui să fie în siguranță în biserică. Cel puțin asta credem, nu? Greșit.

Există prădători sexuali și acolo, uneori, chiar la amvon.

Recent, o femeie pe nume Bobi Gephart, care a fost violată de către un pastor când avea doar 16 ani, l-a confruntat pe acesta în fața întregii congregații …

„Aveam doar 16 ani când mi-ai luat virginitatea pe podeaua biroului tău. Îți aduci aminte de asta? Știai ce faci… Trebuie să răspunzi în fața lui Dumnezeu.”

Mi-aș dori să fi fie un incident izolat, dar nu este. De fapt, un nou raport a dezvăluit comportamentul sexual inadecvat pe scară largă în una dintre cele mai mari confesiuni creștine din întreaga națiune…

Biserica …

Liderii Convenției Baptiste de Sud (SBC) și-au cerut scuze în mod public victimelor abuzului sexual din cadrul confesiunii și au promis că vor face publică o bază de date privată cu infractorii sexuali. Aceasta vine ca răspuns la un raport exploziv care detaliază acuzații de abuz sexual și mușamalizarea acestora.

Liderii SBC s-au reunit pentru a discuta un raport istoric de investigație de la Guidepost Solutions care a constatat că direcțiunea denominației a gestionat greșit acuzațiile de abuz sexual pe scară largă, a ignorat și a redus la tăcere victimele și s-a implicat într-un model abuziv de intimidare, în mare parte pentru a evita răspunderea.

Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Oamenii merg la biserică pentru a-L găsi pe Dumnezeu, dar în prea multe cazuri întâlnesc în schimb prădători.

Am devenit o țară profund, profund rea și situația se înrăutățește de la an, la an.

Politica …

În acest mediu pot apărea lideri extrem de răi. De fapt, tipul care se află în prezent la Casa Albă a spus minciună după minciună timp de zeci de ani

Dacă am trăi într-o societate dreaptă, plină de oameni cumsecade, un astfel de om nu ar putea avea niciodată o carieră în politică.

Desigur, întreaga lume se îndreaptă în aceeași direcție și asta i-a permis cuiva ca Klaus Schwab să devină unul dintre cei mai importanți lideri de pe întreaga planetă…

Săptămâna aceasta, Schwab a spus cu îndrăzneală elitei adunate la Davos că „viitorul este construit de noi”…

Din păcate, într-o măsură foarte mare are dreptate. Ei încearcă să-și construiască „utopia”, dar planurile lor încep să se prăbușească pe măsură ce războiul, probleme economice, penuria de alimente, problemele energetice și bolile atacă din toate părțile.

Ei au distrus tot ceea ce strămoșii noștri au construit prin multă muncă, dar în cele din urmă eforturile lor vor fi distruse și ele.

Însă, acum aproape orice formă de rău pe care ți-o poți imagina înflorește în societatea noastră și asta ar trebui să ne pună pe gînduri pe toți.

N.R. Autorul se referă la societatea americană, dar analiza se poate raporta și la alte societăți, inclusiv cea românească.

Autor: Michael Snyder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem urmăriți pe net și datele Previous post Suntem urmăriți pe net și datele noastre vândute industriei publicitare
Mai presus de dragostea umană Next post Mai presus de dragostea umană