Smith copyUn adolescent din Missouri care a fost in moarte clinica timp de 45 de minute in urma unui accident pe lacul Sainte Louise este acum in viata, datorita puterii lui Dumnezeu si rugaciunilor mamei sale.

John Smith, de 14 ani, se juca impreuna cu alti doi prieteni pe gheata lacului. La un moment dat, gheata s-a spart, iar cei trei adolescenti au cazut in apa inghetata.

Pana cand au venit salvatorii, unul dintre baieti a reusit sa iasa singur din apa, al doilea s-a agatat de o bucata de gheata, insa Smith fusese inghitit de apele reci ale lacului.

Au trecut aproximativ 15 minute pana cand salvatorii si paramedicii au reusit sa-l localizeze. Adolescentul a fost transportat de urgenta la Spitalul Sf. Iosif, unde s-a incercat resuscitarea lui timp de 30 de minute.

Medicii nu-i mai dadeau nicio sansa de viata

Medicii nu-i mai dadeau nici o sansa de viata, deoarece se afla de 45 de minute in moarte clinica, iar temperatura corpului era extrem de scazuta.

Dr. Ken Sutterer, un crestin a carui fiica invata la aceeasi scoala cu Smith, i-a telefonat lui Joyce Smith, mama baiatului, comunicandu-i despre accidentul suferit si anuntand-o ca nu se mai poate face nimic pentru fiul ei.

Cand a auzit cumplita veste, femeia a inceput sa se roage cu voce tare. „Doamne, te rog sa trimiti Duhul Tau cel Sfant pentru a-l salva pe fiul meu. Vreau ca fiul meu sa ramana in viata. Te rog sa-I dai viata”, a strigat Joyce.

Dupa cateva minute de la rugaciune, s-a intamplat minunea. Pulsul i-a revenit si a fost transportat de urgenta cu avionul la Centrul Medical pentru copii „Cardinal Glennon”, pentru tratament specializat.

Desi existau ingrijorari cu privire la modul de functionare a creierului care nu fusese alimentat cu oxigen o perioada mare de timp, nu au intervenit complicatii si in 48 de ore Smith a deschis ochii si a fost in masura sa raspunda intrebarilor puse de medici.

„Sunt surprins de faptul ca astazi traiesc. Acesta este un miracol si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a lasat in viata. Trebuie sa existe un motiv pentru care am ramas in viata, asa ca voi face ceea ce Dumnezeu imi va spune de acum incolo”, a declarat Smith dupa ce a fost externat.

Sursa: Christian News

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.