Propunerea guvernului britanic: marturisirea credintei crestine ar putea fi infractiune!

119564Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de premierul David Cameron, a propus o lege prin care marturisirea credintei crestine ar putea fi infractiune. Proiectul de lege intitulat „Instructiuni de oprire a terorismului” a fost initiat de secretarul de stat Theresa May. Aceasta a justificat nevoia de aceasta lege folosindu-se atrocitatile comise de ISIS si Boko Haram.

Mike Ovey, important teolog anglican, fost avocat si acum director la Universitatea de Teologie din Londra, spune ca proiectul de lege este un dezastru pentru crestinii britanici. A spune ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu ar putea parea ofensator pentru alte religii, si, prin urmare, contrar „valorilor britanice”, explica acesta conform portalului Stiri pentru viata.

Ar fi usor, de asemenea, sa se faca o legatura incorectă intre invatatura crestina cu privire la avort si actiunile violente ale anumitor activisti pro-viata. Rezultatul ar fi o interdictie privind orice opozitie la avort, chiar dacă discursul ar fi pasnic si legal. „As spune sincer ca experienta ne arata ca ultimul lucru de facut este sa ai incredere intr-un guvern in privinta libertatilor civile.”

Pericolul vine de la caracterul vag al legii, deoarece nimeni nu stie ce se intelege prin „valorile britanice” pe care urmareste sa le apere. Legile existente permit deja persecutarea celor care indraznesc sa proclame cu voce tare Adevarul.

In acest sens este dat ca exemplu cazul lui Damon Kelly, un calugar catolic de 53 de ani, care a fost arestat de cel putin zece ori deoarece distribuie pliante impotriva avortului sau homosexualitatii. El nu a fost judecat, si nimic nu a putut fi folosit impotriva sa din pliantele distribuite. Motivul este simplu: calugarul arata intotdeauna pacatul, nu pacatosii, conform invataturii bisericii.

Acesta a lasat un pliant in cutia postala a doua femei americane, care s-au descris ca fiind „vrajitoare lesbiene” si a discutat cu acestea. Dupa cateva saptamani, voind sa le informeze despre pericolele vrajitoriei, a lasat in cutie un al doilea pliant. Ceea ce l-a transformat imediat intr-un potential hartuitor.

Sursa: ActiveNews

One thought on “Propunerea guvernului britanic: marturisirea credintei crestine ar putea fi infractiune!

  1. Este stiut ca David Camerun este mason de gradul 33, anticrist, fiu al satanei la ce sa te astepti de la draci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: