Read Time:1 Minute, 35 Second

Promisiuni pentru copii

Numeri 14:31 Pe copilasii vostri insa, despre care ati zis ca vor fi de jaf, ii voi face sa intre in ea, ca sa cunoasca tara pe care ati nesocotit-o voi.

Deuteronom 1:39  Si pruncii vostri, despre care ati zis: „Vor fi de jaf!” si fiii vostri, care nu cunosc azi nici binele nici raul, ei vor intra in ea; da, lor le-o voi da, si ei o vor stapani.

Deuteronom 5:16  Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, cum ti-a poruncit Domnul Dumnezeul tau, ca sa ai zile multe si sa fii fericit in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau.

Psalmi 27:10  Caci tatal meu si mama mea ma parasesc, dar Domnul ma primeste.

Proverbe 8:17 Eu iubesc pe ceice ma iubesc, si cei ce ma cauta cu tot dinadinsul ma gasesc.

Proverbe 8:32 Si acum, fiilor, ascultati-ma, caci ferice de cei ce pazesc caile mele!

Isaia 40:11 El Isi va paste turma ca un pastor, va lua mieii in brate, ii va duce la sanul Lui si va calauzi bland oile care alapteaza.

Matei 19:14 Si Isus le-a zis: „Lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei.”

Marcu 10:14 Cand a vazut Isus acest lucru, S-a maniat si le-a zis: „Lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti; caci Imparatia lui Dumnezeu este a celor ca ei.

Faptele Apostolilor 2:39 Caci fagaduinta aceasta este pentru voi, pentru copiii vostri si pentru toti cei ce sunt departe acum, in oricat de mare numar ii va chema Domnul Dumnezeul nostru.”

Efeseni 6:2 ,3„Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta” – este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta „ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lume, lume Previous post Lume, lume
Promisiuni pentru cei ascultatori Next post Promisiuni pentru cei ascultatori