Promisiuni pentru cei ispititi

Promisiuni pentru cei ispititi

Promisiuni pentru cei ispititi

Luca 10:19 Iata ca v-am dat putere sa calcati peste serpi si peste scorpii, si peste toata puterea vrajmasului: si nimic nu va va putea vatama.

Luca 22:31-32 Domnul a zis: ,,Simone, Simone, Satana v-a cerut sa va cearna ca graul. Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca sa nu se piarda credinta ta; si dupa ce te vei intoarce la Dumnezeu, sa intaresti pe fratii tai.

Romani 16:20 Dumnezeul pacii va zdrobi in curand pe Satana supt picioarele voastre. Harul Domnului nostru Isus Hristos sa fie cu voi! Amin.

1 Corinteni 10:13 Nu v -a ajuns nici o ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci, impreună cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda.

Iacob 4:7 Supuneti-va dar lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi.

Evrei 4:15 Caci n-avem un Mare Preot, care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre; ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat.

1 Ioan 4:4 Voi, copilasilor, sunteti din Dumnezeu; si i-ati biruit, pentru ca Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume.

Apocalipsa 3:10 Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga, ca sa incerce pe locuitorii pamantului.

Apocalipsa 3:21 Celui ce va birui, ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie, dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.