Promisiuni pentru cei ce slujesc

Promisiuni pentru cei ce slujesc

Isus-si-ucenicii

Daniel 12:3 Cei intelepti vor straluci ca stralucirea cerului, si cei ce vor invata pe multi sa umble in neprihanire vor straluci ca stelele, in veac si in veci de veci.

Matei 24:46 Ferice de robul acela, pe care stapanul sau, la venirea lui, il va găsi facand asa!

Marcu 9:41 Si oricine va va da de baut un pahar cu apa, in Numele Meu, pentru ca sunteti ucenici ai lui Hristos, adevarat va spun ca nu-si va pierde rasplata.

Ioan 4:36 Cine secera, primeste o plata, si strange roada pentru viata vecinica; pentruca si cel ce samana si celce secera sa se bucure in acelasi timp.

Romani 2:10 Slava, cinste si pace va veni insa peste oricine face binele: intai peste Iudeu, apoi peste Grec.

1 Corinteni 3:8 Cel ce sadeste si cel ce uda, sunt tot una; si fiecare isi va lua rasplata dupa osteneala lui.

1 Corinteni 3:14 Daca lucrarea zidita de cineva pe temelia aceea ramane in picioare, el va primi o rasplata.

1 Corinteni 15:58 De aceea, prea iubitii mei frati, fiti tari, neclintiti, sporiti totdeauna în lucrul Domnului, caci stiti ca osteneala voastra in Domnul nu este zadarnica.

Efeseni 6:8 Caci stiti ca fiecare, fie rob, fie slobod, va primi rasplata de la Domnul, dupa binele pe care -l va fi facut.

Evrei 6:10 Caci Dumnezeu nu este nedrept ca sa uite osteneala voastra si dragostea, pe care ati aratat -o pentru Numele Lui, voi, cari ati ajutorat si ajutorati pe sfinti.

Iacob 1:25 Dar cine isi va adanci privirile in legea desavarsita, care este legea slobozeniei, si va starui in ea, nu ca un ascultator uituc, ci ca un implinitor cu fapta, va fi fericit in lucrarea lui.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.