Promisiuni pentru cei ce-L cauta pe Dumnezeu

mountains

Deuteronom 4:29 Si daca de acolo vei cauta pe Domnul, Dumnezeul tau, Il vei gasi daca -L vei cauta din toata inima ta si din tot sufletul tau.

2 Cronici 7:14 Daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara.

Psalmi 9:10 Cei ce cunosc Numele Tau se incred in Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta, Doamne!

Psalmi 22:26 Cei saraci vor manca si se vor satura, cei ce cauta pe Domnul, Il vor lauda: vesela sa va fie inima pe vecie!

Proverbe 8:17 Eu iubesc pe cei ce ma iubesc, si cei ce ma cauta cu tot dinadinsul ma gasesc.

Isaia 45:19 Eu n-am vorbit in ascuns, intr-un colt intunecos al pamantului. Eu n-am zis semintei lui Iacov: „Cautati-Ma in zadar!” Eu, Domnul, spun ce este adevarat, vestesc ce este drept.

Ieremia 29:13 Ma veti cauta, si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima.

Daniel 10:12 El mi-a zis: „Daniele, nu te teme de nimic! Caci cuvintele tale au fost ascultate din cea dintai zi cand ti-ai pus inima ca sa intelegi si sa te smeresti inaintea Dumnezeului tau, si tocmai din pricina cuvintelor tale vin eu acum!

Luca 11:9 De aceea si Eu va spun: Cereti, si vi se va da: cautati, si veti gasi; bateti si vi se va deschide.

Luca 18:7 Si Dumnezeu nu va face dreptate alesilor Lui, cari striga zi si noapte catre El, macar ca zaboveste fata de ei?

Ioan 14:14 Daca veti cere ceva in Numele Meu, voi face.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.