moisePsalmi 37:3 Increde-te in Domnul si fa binele; locuieste in tara si umbla in credinciosie.

Marcu 9:23 Isus a raspuns: „Tu zici: „Daca poti!”… Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede!”

Marcu 11:24  De aceea va spun ca orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.

Luca 17:6 Si Domnul a zis: „Daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati zice dudului acestuia: „Dezradacineaza-te si sadeste-te in mare”, si v-ar asculta.

 Ioan 1:12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu.

Ioan 5:24 Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata.

Ioan 6:35 Isus le-a zis: „Eu sunt Painea vietii. Cine vine la Mine nu va flamanzi niciodata; si cine crede in Mine nu va inseta niciodata.

Ioan 11:26 Si oricine traieste si crede in Mine nu va muri niciodata. Crezi lucrul acesta?”

Ioan 12:46 Eu am venit ca sa fiu o lumina in lume, pentru ca oricine crede in Mine sa nu ramana in intuneric.

Ioan 14:12 Adevarat, adevarat va spun ca cine crede in Mine va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea, pentru ca Eu Ma duc la Tatal;

Romani 1:16 Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede: intai a iudeului, apoi a grecului;

1 Petru 2:6 Caci este scris in Scriptura: „Iata ca pun in Sion o Piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se increde in El nu va fi dat de rusine.”

STUDIAZA BIBLIA GRATUIT