Promisiuni pentru cei bolnavi

Promisiuni pentru cei bolnavi

Promisiuni pentru cei bolnavi

Exodul 23:25 Voi sa slujiti Domnului, Dumnezeului vostru, si El va va binecuvanta painea si apele, si voi departa boala din mijlocul tau.

Matei 9:28,29,30 Dupa ce a intrat in casa, orbii au venit la El. Si Isus le-a zis: „Credeti ca pot face lucrul acesta?” „Da, Doamne”, I-au raspuns ei. Atunci S-a atins de ochii lor, si a zis: „Faca-vi-se dupa credinta voastra!” Si li s-au deschis ochii. Isus le-a poruncit cu tot dinadinsul si le-a zis: „Vedeti, sa nu stie nimeni.”

Exodul 15: 26 Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului, Dumnezeului tau, daca vei face ce este bine inaintea Lui, daca vei asculta de poruncile Lui si daca vei pazi toate legile Lui, nu te voi lovi cu niciuna din bolile cu care am lovit pe egipteni, caci Eu sunt Domnul care te vindeca.

Ieremia 17:14 Vindeca-ma, Tu, Doamne, si voi fi vindecat; mantuieste-ma Tu, si voi fi mantuit; caci Tu esti slava mea!

Iacov 5:14,15,16 Este vreunul printre voi bolnav? Sa cheme pe prezbiterii bisericii; si sa se roage pentru el, dupa ce-l vor unge cu untdelemn in Numele Domnului. Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosi; si daca a facut pacate, ii vor fi iertate. Marturisiti-va unii altora pacatele, si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit.

.

Matei 9:6,7 Dar, ca sa stiti ca Fiul omului are putere pe pamant sa ierte pacatele, – „Scoala-te”, a zis El slabanogului, „ridica-ti patul, si du-te acasa.” Slabanogul s-a sculat si s-a dus acasa.

Ieremia 30:17 Dar te voi vindeca si iti voi lega ranile, zice Domnul. Caci ei te numesc: „Cel izgonit”, „Sionul acela de care nimanui nu-i pasa.”

Matei 5:23 Asa ca, daca iti aduci darul la altar, si acolo iti aduci aminte ca fratele tau are ceva impotriva ta, lasa-ti darul acolo inaintea altarului, si du-te intai de impaca-te cu fratele tsu; apoi vino de adu-ti darul.

1 Petru, 2:24 El a purtat pacatele noastre in trupul Sau, pe lemn, pentru ca noi, fiind morti fata de pacate, sa traim pentru neprihanire; prin ranile Lui ati fost vindecati.

Isaia 53:5 Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti.

Promisiuni pentru cei bolnavi

One thought on “Promisiuni pentru cei bolnavi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: