Promisiuni divine

Promisiuni divine

Promisiuni divine

1 Ioan 2:25 Si fagaduinta pe care ne-a facut-o El este aceasta: viata vesnica.

Romani 4:21;22 El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu, deplin incredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si implineasca.

Apocalipsa 21:4 El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.

Psalmi 34:18 Domnul este aproape de cei cu inima infranta si mantuieste pe cei cu duhul zdrobit.

Ieremia 3:22 Intoarceti-va, copii razvratiti, si va voi ierta abaterile.” – „Iata-ne, venim la Tine, caci Tu esti Domnul Dumnezeul nostru.

Ioel 2:13 Sfasiati-va inimile, nu hainele, si intoarceti-va la Domnul Dumnezeul vostru. Caci El este milostiv si plin de indurare, indelung rabdator si bogat in bunatate si-I pare rau de relele pe care le trimite.

Mica 7:18 Care Dumnezeu este ca Tine, care ierti nelegiuirea si treci cu vederea pacatele ramasitei mostenirii Tale? – El nu-Si tine mania pe vecie, ci Ii place indurarea!

.

Luca 6:21 Ferice de voi care sunteti flamanzi acum, pentru ca voi veti fi saturati! Ferice de voi care plangeti acum, pentru ca voi veti rade!

Luca 15:7 Tot asa, va spun ca va fi mai multa bucurie in cer pentru un singur pacatos care se pocaieste, decat pentru nouazeci si noua de oameni neprihaniti care n-au nevoie de pocainta.

Faptele Apostolilor 2:38 „Pocaiti-va”, le-a zis Petru, „si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh.

Geneza 12:2 Voi face din tine un neam mare si te voi binecuvanta; iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare.

1 Imparati 8:56 „Binecuvantat sa fie Domnul, care a dat odihna poporului Sau, Israel, dupa toate fagaduintele Lui! Din toate bunele cuvinte pe care le rostise prin robul Sau Moise, niciunul n-a ramas neimplinit.

Cronici 17:26 Acum, Doamne, Tu esti adevaratul Dumnezeu si Tu ai vestit harul acesta robului Tau.

Psalmi 77:8 S-a ispravit bunatatea Lui pe vecie? S-a dus fagaduinta Lui pentru totdeauna?

Psalmi 111:5 El a dat hrana celor ce se tem de El; El Isi aduce pururi aminte de legamantul Lui.

.

Ieremia 42:10 „Daca veti ramane in tara aceasta, va voi face sa propasiti in ea si nu va voi nimici, va voi sadi si nu va voi smulge; caci Imi pare rau de raul pe care vi l-am facut!

Zaharia 4:9 „Mainile lui Zorobabel au intemeiat Casa aceasta si tot mainile lui o vor ispravi; si veti sti ca Domnul ostirilor M-a trimis la voi.

2 Corinteni 1:20 In adevar, fagaduintele lui Dumnezeu, oricate ar fi ele, toate in El sunt „da”; de aceea si „Amin”, pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu.

2 Corinteni 7:1 Deci fiindca avem astfel de fagaduinte, preaiubitilor, sa ne curatam de orice intinaciune a carnii si a duhului si sa ne ducem sfintirea pana la capat, in frica de Dumnezeu.

2 Petru 1:3;4 Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui, prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti, dupa ce ati fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte.

Promisiuni divine

Afirmativ.com

Afirmativ.com

2 thoughts on “Promisiuni divine

  1. Și viața veșnică este această ,, Să te cunoască pe tine singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos cel pe care l ai trimis tu ,, cine are pe Hristos are viață cine nu are pe Hristos nu are viață , mîntuirea nu înseamnă un set de reguli . din cîte ai scris matale mai sus l ai băgat pe om în ceață , vorbești de niște reguli pe care le încălcăm deseori și de neînțeles . despicăm firul în patru și ajungem de unde am plecat .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: