Promisiunea revenirii Domnului Isus

Promisiunea revenirii Domnului Isus

Promisiunea revenirii Domnului Isus

Matei 16:27 Caci Fiul omului are sa vina in slava Tatalui Sau cu ingerii Sai; si atunci va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.

Matei 24:27 Caci, cum iese fulgerul de la rasarit si se vede pana la apus, asa va fi si venirea Fiului omului.

Matei 24:30 Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.

Matei 24:36 Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.

Matei 24:44 De aceea, si voi fiti gata; caci Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ganditi.

Matei 25:31 Cand va veni Fiul omului in slava Sa cu toti sfinţii ingeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.

Matei 25:32 Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El îi va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre;

Matei 26:64 „Da”, i-a raspuns Isus, „sunt! Ba mai mult, va spun ca de acum incolo veti vedea pe Fiul omului sezand la dreapta puterii lui Dumnezeu si venind pe norii cerului.”

Marcu 8:38 Pentru ca de oricine se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, in acest neam preacurvar si pacatos, Se va rusina si Fiul omului, cand va veni in slava Tatalui Sau impreuna cu sfintii ingeri.”

Marcu 14:62 „Da, sunt”, i-a raspuns Isus. „Si veti vedea pe Fiul omului sezand la dreapta puterii si venind pe norii cerului.”

Luca 12:37 Ferice de robii aceia pe care stapanul ii va gasi veghind la venirea lui! Adevarat va spun ca El se va incinge, ii va pune sa sada la masa si se va apropia sa le slujeasca.

Luca 12:40 Şi voi, dar, fiţi gata, caci Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ganditi.”

Luca 19:13 A chemat zece din robii sai, le-a dat zece poli si le-a zis: «Puneti-i in negot pana ma voi intoarce.»

Luca 21:26 oamenii isi vor da sufletul de groaza, in asteptarea lucrurilor care se vor intampla pe pamant; caci puterile cerurilor vor fi clatinate.

Luca 21:27 Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere si slava mare.

Ioan 14:3 si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.

Faptele Apostolilor 1:11 si au zis: „Barbaţi galileeni, de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus, care S-a inaltat la cer din mijlocul vostru, va veni in acelasi fel cum L-ati vazut mergand la cer.”

1 Corinteni 1:7 asa ca nu duceti lipsa de niciun fel de dar, in asteptarea aratarii Domnului nostru Isus Cristos.

1 Corinteni 4:5 De aceea sa nu judecati nimic inainte de vreme, pana va veni Domnul, care va scoate la lumina lucrurile ascunse in intuneric si va descoperi gandurile inimilor. Atunci, fiecare isi va capata lauda de la Dumnezeu.

Filipeni 3:20 Dar cetatenia noastra este in ceruri, de unde si asteptam ca Mantuitor pe Domnul Isus Cristos.

Filipeni 3:21 El va schimba trupul starii noastre smerite si-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Si supune toate lucrurile.

Filipeni 4:5 Blandetea voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape.

Coloseni 3:4 Cand Se va arata Cristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El în slava.

1 Tesaloniceni 3:13 ca sa vi se intareasca inimile si sa fie fara prihana in sfintenie, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, la venirea Domnului nostru Isus Cristos impreuna cu toti sfintii Sai.

1 Tesaloniceni 4:16 Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Cristos.

1 Tesaloniceni 5:2 Pentru ca voi insiva stiti foarte bine ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.

1 Tesaloniceni 5:23 Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El insusi pe deplin; si duhul vostru, sufletul vostru si trupul vostru sa fie pazite intregi, fara prihana, la venirea Domnului nostru Isus Cristos.

2 Tesaloniceni 1:7 si sa va dea odihna atat voua, care sunteti intristati, cat si noua, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu ingerii puterii Lui,

2 Tesaloniceni 1:8 intr-o flacara de foc, ca sa pedepseasca pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu si pe cei ce nu asculta de Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos.

1 Timotei 6:14 sa pazesti porunca, fara prihana si fara vina, pana la aratarea Domnului nostru Isus Cristos,

2 Timotei 4:1 Te rog fierbinte, inaintea lui Dumnezeu si inaintea lui Cristos Isus, care are sa judece viii si mortii, si pentru aratarea si Imparatia Sa:

Tit 2:13 aseptand fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Cristos.

Evrei 9:28 Tot aşa, Cristos, dupa ce S-a adus jertfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora, Se va arata a doua oara, nu in vederea pacatului, ca sa aduca mantuirea celor ce-L asteapta.

Evrei 10:37 „Inca putina, foarte putina vreme”, si „Cel ce vine va veni şi nu va zabovi.

Iacov 5:8 Fiti şi voi indelung rabdatori, intariti-va inimile, caci venirea Domnului este aproape.

1 Petru 5:4 Si cand Se va arata Pastorul cel mare, veti capata cununa care nu se poate vesteji, a slavei.

2 Petru 3:10 Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, şi pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.

1 Ioan 2:28 Şi acum, copilasilor, rămâneţi în El, pentru ca, atunci cand Se va arata El, sa avem indrazneala si, la venirea Lui, sa nu ramanem de rusine si departati de El.

1 Ioan 3:2 Preaiubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi nu s-a aratat inca. Dar ştim ca, atunci cand Se va arata El, vom fi ca El; pentru că Il vom vedea asa cum este.

Iuda 1:14-15 Si pentru ei a prorocit Enoh, al saptelea patriarh de la Adam, cand a zis: „Iata ca a venit Domnul cu zecile de mii de sfinti ai Sai, ca sa faca o judecata impotriva tuturor si sa incredinteze pe toti cei nelegiuiti de toate faptele nelegiuite pe care le-au facut in chip nelegiuit si de toate cuvintele de ocara pe care le-au rostit impotriva Lui acesti pacatosi nelegiuiti.”

Apocalipsa 1:7 Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi Il va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pamantului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin.

Apocalipsa 3:3 Adu-ti aminte, dar, cum ai primit si auzit! Tne si pocaieste-te! Daca nu veghezi, voi veni ca un hot, si nu vei sti in care ceas voi veni peste tine.

Apocalipsa 3:11 Eu vin curand. Pastreaza ce ai, ca nimeni sa nu-ti ia cununa.

Apocalipsa 16:15 „Iata, Eu vin ca un hot. Ferice de cel ce vegheaza si isi pazeste hainele, ca sa nu umble gol si sa i se vada rusinea!”

Apocalipsa 22:7 „Si iata, Eu vin curand! – Ferice de cel ce pazeste cuvintele prorociei din cartea aceasta!”

Apocalipsa 22:20 Cel ce adevereşte aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curand.” Amin! Vino, Doamne Isuse!

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.