Promisiunea curatirii

Psalmi 65:3 Ma coplesesc nelegiuirile: dar Tu vei ierta faradelegile noastre.

Isaia 1:18 Veniti totusi sa ne judecam, zice Domnul. De vor fi pacatele voastre cum e carmazul, se vor face albe ca zapada; de vor fi rosii ca purpura, se vor face ca lana.

Ezechiel 36:25 Va voi stropi cu apa curata, si veti fi curatiti; va voi curati de toate spurcaciunile voastre si de toti idolii vostri.

Zaharia 13:1 In ziua aceea, se va deschide casei lui David si locuitorilor Ierusalimului un izvor, pentru pacat si necuratie.

Maleahi 3:3 El va sedea, va topi si va curati argintul; va curati pe fiii lui Levi, ii va lamuri cum se lamureste aurul si argintul, si vor aduce Domnului daruri neprihanite.

Promisiunea curatirii

Efeseni 5:25-27 Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea, Ca s’o sfinteasca, dupa ce a curatit -o prin botezul cu apa prin Cuvant, ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana.

Tit 3:5 El ne -a mantuit, nu pentru faptele, facute de noi in neprihanire, ci pentru indurarea Lui, prin spalarea nasterii din nou si prin inoirea facuta de Duhul Sfant.

Evrei 9:14 Cu cat mai mult sangele lui Hristos, care, prin Duhul cel vecinic, S’a adus pe Sine insus jertfa fara pata lui Dumnezeu, va va curati cugetul vostru de faptele moarte, ca sa slujiti Dumnezeului cel viu!

1Ioan 1:7 Dar daca umblam in lumina, dupa cum El Insusi este in lumina, avem partasie unii cu altii; si sangele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curateste de orice pacat.

Apocalipsa 1:5 Si din partea lui Isus Hristos, martorul credincios, cel intai nascut din morti, Domnul imparatilor pamantului! A Lui, care ne iubeste, care ne -a spalat de pacatele noastre cu sangele Sau.

Promisiunea curatirii