Promisiunea binecuvantarii

Geneza 22:17  te voi binecuvanta foarte mult si-ti voi inmulti foarte mult samanta, si anume: ca stelele cerului si ca nisipul de pe tarmul marii; si samanta ta va stapani cetatile vrajmasilor ei.

Exod 23:25 Voi sa slujiti Domnului Dumnezeului vostru, si El va va binecuvanta painea si apele, si voi indeparta boala din mijlocul tau.

Numeri 10:32 Si daca vii cu noi, te vom face sa te bucuri de binele pe care ni-l va face Domnul.”

Deuteronom 28:2  Iata toate binecuvantarile care vor veni peste tine si de care vei avea parte, daca vei asculta de glasul Domnului Dumnezeului tau.

Isaia 30:23 Atunci El va da ploaie peste samanta pe care o vei pune in pamant, si painea pe care o va da pamantul va fi gustoasa si hranitoare; in acelasi timp, turmele tale vor paste in pasuni intinse.

Ioel 2:26 Veti manca si va veti satura, si veti lauda Numele Domnului Dumnezeului vostru care va face minuni cu voi, si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara!

Promisiunea binecuvantarii

Amos 9:13 Iata, vin zile, zice Domnul, cand plugarul va ajunge pe secerator si cel ce calca strugurii, pe cel ce imprastie samanta, cand mustul va picura din munti si va curge de pe toate dealurile.

Zaharia 10:1 Cereti de la Domnul ploaie, ploaie de primavara! Domnul scoate fulgerele si va trimite o ploaie imbelsugata pentru toata verdeata de pe camp.

Maleahi 3:10 Aduceti insa la casa vistieriei toate zeciuielile, ca sa fie hrana in Casa Mea; puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor, si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare.

Matei 6:33  Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.

Luca 18:29-30 Si Isus le-a zis: „Adevarat va spun ca nu este nimeni care sa-si fi lasat casa, sau nevasta, sau fratii, sau parintii, sau copiii, pentru Imparatia lui Dumnezeu, si sa nu primeasca mult mai mult in veacul acesta de acum, iar in veacul viitor, viata vesnica.”

STUDIAZA BIBLIA GRATUIT

%d blogeri au apreciat: