34926fee1c9a27026b0f6a706700d479_s877x581Doi parlamentari ai statului American Mississippi au introdus un proiect de lege prin care Biblia poate deveni cartea oficiala a statului, deoarece ofera o buna invatatura oamenilor.

Cei doi parlamentari ai Partidului Democrat din Camera Reprezentantilor, Michael Evans si Tom Miles au declarat ca au introdus masura legislativa ca o modalitate de a incuraja oamenii sa citeasca Biblia, deoarece contine sfaturi si indrumari care ne invata cum sa ne respectam unii cu altii si sa traim in demnitate, relateaza LA Times.

Parlamentarii au spus ca scopul lor nu este acela de a impune convingerile lor crestine altor oameni: „Masura nu obliga pe nimeni sa citeasca cartea, fiecare fiind liber sa aleaga ce doreste sa faca”, a declarat Evans.

El a mentionat ca proiectul de lege a venit ca raspuns la intrebarile parlamentarilor care doresc o corectie mica la „toate lucruri rele care se intampla azi in lume”.

Biblia este cel mai bun model cu privire la modul de a fi tratati oamenii. Aici pot citi despre iubire si compasiune”, a spus Miles.

Initiativa legislativa are deja sprijinul a 20 de parlamentari democrati si republicani, iar perspectivele arata bine, a adaugat Miles.

Sursa: acontecercristiano.net
Sursa foto: washingtonpost.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.