Proiect de evanghelizare al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea in Filipine: 3100 de suflete au primit iubirea lui Hristos si s-au botezat

NPUCProiectul „Mission to the Cities” initiat de Biserica Adventista de Ziua a Saptea s-a desfasurat in aceasta luna in Filipine, avandu-l drept conferentiar chiar pe presedintele Conferintei Generale a Bisericilor Adventiste de Ziua a Saptea , Ted NC Wilson.

Wilson a gazduit seria de evanghelizari desfasurate sub egida proiectului „Revelation of Hope” care a avut loc in Manilla la „Philippine International Convention Center” intre 4 si 17 mai. Programul a mai inclus, de asemenea, o serie de expuneri pe tema sanatatii, in fiecare seara inainte de prelegeri.

Programul sustinut a facut parte din proiectul de evanghelizare urbana intitulat „Hope Metro Manila 2014”.
In cursul prezentarilor din fiecare seara, au avut loc in total 3.100 de botezuri ca urmare a mesajului biblic convingator prezentat de vorbitori.

Seria de conferinte a inclus un serviciu special de Sabat pe 17 mai la Cuneta Astrodome, in apropiere de Pasay City. Aproximativ 13.000 de persoane au participat la serviciul divin, la care a slujit Ted Wilson. In predica sustinuta, presedintele Conferintei Generale a vorbit despre relatia de iubire dintre Dumnezeu si om si respectul pentru Legea sfanta a Creatorului.

„Motivul pentru care noi trebuie sa-L iubim si sa-L ascultam pe Dumnezeu nu este acela prin care noi incercam sa obtinem o favoare de la El, nu este acela prin care noi vrem sa obtinem Imparatia Cerurilor. Noi suntem ascultatori prin puterea Duhului Sfant care lucreaza in noi si raspunde cu iubire la marea iubire pe care Dumnezeu o are pentru tine si pentru mine”, a predicat Ted Wilson pe un ton convingator.

El a multumit publicului pentru prezenta in numar mare in toate serile conferintelor si a tinut sa precizeze ca pe data de 10 mai, cand a avut loc o ceremonie de botez, a avut parte de cea mai fericita zi din viata sa.
„A fost una dintre cele mai fericite zile de nastere, pe care am petrecut-o impreuna cu dumneavoastra si ma bucur ca am putut sa fiu prezent la un asemenea botez aici, in Filipine” a spus el despre implinirea varstei de 64 de ani.

Sursa: news.adventist.org

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.