Profetii din sec XX despre revenirea lui Isus Hristos

Profetii din sec XX despre revenirea lui Isus Hristos

In anul 1968, o femeie de 90 ani din Valdres, Norvegia, a avut o vedenie inspaimantatoare. Era in saptamana cand pastorul Minos din Suedia se afla in localitatea ei, asa ca el a notat tot ce i-a spus, ea fiind la rugaciune. Dar pentru ca relatarea descrisa de ea era asa de departe de realitatea acelor vremuri, nu a comunicat nimanui cele auzite, ci a pus manuscrisele intr-un sertar.

Prin anii ’90, cu 30 ani mai tarziu, pastorul Minos din Suedia a simtit ca trebuie sa transmita bisericilor mai departe vedenia acelei femei, deoarece au inceput sa se adevereasca ce a spus ea. Inainte de a avea loc ultima catastrofa cum nu a mai fost niciodata, femeia a numit patru etape.

„Inainte ca Isus sa vina si la scurt timp inaintea celui de-al III-a Razboi Mondial, tensiunea razboiului rece dintre tari, blocurile Est si Vest, va disparea, va fi o pace lunga (ganditi-va ca femeia a spus-o in anul 1968 cand razboiul rece si-a atins varful). In perioada aceea de pace toate tarile se vor dezarma si vor micsora potentialul militar, iar Norvegia si celelalte tari nu vor fi pregatite cand va incepe razboiul. El va incepe cand nimeni nu se asteapta si dintr-o parte neasteptata.

Printre crestini va fi o stare superficiala fara precedent, o lepadare a crestinismului viu si adevarat. Crestinii nu vor dori o propovaduire biblica ce-l face pe om sa se simta vinovat. Nu vor dori sa auda de pacat si har, de Lege si de Evanghelie, de pocainta si de schimbarea vietii.

In locul acestora va veni o Evanghelie a prosperitatii, a succesului si a realizarii personale. Lucrurile materiale vor juca un rol foarte mare. Bisericile si casele de rugaciune se vor goli tot mai mult si in locul acelor predici de generatii, ca de exemplu sa luam crucea lui Isus si sa-L urmam, acestea vor avea un continut de distractie, de arta literara, de cultura inalta, astfel incat ascultatorul sa se simta bine sub amvon. O cadere morala cum nu s-a mai intalnit vreodata, oameni, barbati si femei, vor trai impreuna fara casatorie si foarte multa infidelitate. Infidelitatea va deveni ceva obisnuit in casatorii.

Eu nu am sa vad aceste lucruri, dar tu le vei vedea. Deodata va izbucni cel de-al III-a Razboi Mondial care va fi un razboi scurt. Tot ce am trait in razboaie va fi un joc fata de acesta. El se va sfarsi cu o bomba atomica, aerul va fi atat de stricat, oamenii nu vor putea respira. Apele vor fi murdare si otravitoare. Pamantul nu se va mai putea lucra, nu va da roade si doar un rest de populatie va mai supravietui. El se va intinde peste multe continente in America, Japonia si alte tari bogate ale lumii.

Eu asa ma bucur ca nu voi mai vedea, dar daca tu vei trai, sa prinzi curaj si sa spui mai departe. Am primit-o de la Dumnezeu si tot ce am primit nu e in contradictie cu Biblia, insa toti aceia carora le sunt pacatele iertate si Isus le este Domn si Mantuitor, vor fi ocrotiti”.

Sursa: After The Warning; obiectiv.info 

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.