Profetia Mantuitorului Iisus Hristos

Profetia Mantuitorului Iisus Hristos cu privire la apropierea sfarsitului lumii se implineste intocmai!

Profetia Mantuitorului Iisus Hristos cu privire la apropierea sfarsitului lumii se implineste intocmai!

In Matei 24.14, Mantuitorul ne-a spus urmatoarele: “Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul.”

Prin harul si slava lui Dumnezeu, Evanghelia s-a raspandit in intreaga lume. Acest lucru e de neoprit in ciuda persecutiei care exista in unele tari, in special in Orientul Mijlociu.

Cu toate aceste piedici se dovedeste inca o data ca Dumnezeu si Cuvantul Sau reprezinta perfectiunea. Si mai ales, tot ceea ce spune, se implineste punctual.

Doar anul trecut, conform informatiilor furnizate de Societatea Biblica Unita, echipele de traducatori in cooperare cu grupele de misionari, au fost incheiate lucrarile de traducere a Bibliei in 50 de limbi si dialecte diferite.

Domeniul de aplicare al acestor traduceri vor ajunge la aproximativ 160 de milioane de oameni. Acestia sunt vorbitori ai celor 50 de limbi in care a fost tradusa Evanghelia.

De asemenea, se lucreaza intens pentru a extinde disponibilitatea Bibliei in sistemul de scriere Braille, relateaza Actualidad Cristiana.

Potrivit site-ului United Bible Societies, in acest moment pe intreg Pamantul exista Biblii traduse in totalitate in 563 de limbi (pentru aproape 5,1 miliarde de oameni) si Noul Testament tradus in 1334 de limbi (pentru circa 658 de milioane de oameni).

Cu toate acestea se estimeaza ca mai sunt aproximativ 497 de milioane de oameni pe intreg pamantul care nu au nici macar un pasaj biblic in limba materna si circa 281 de milioane de oameni cu traduceri partiale ale Bibliei in propria limba.

Societatea Biblica Unita se angajeaza sa lucreze si sa continue misiunea de traducere a Bibliei. Acest lucru se va intampla pana in ziua cand toti oamenii vor avea acces la Biblia completa in limba materna.

4 thoughts on “Profetia Mantuitorului Iisus Hristos cu privire la apropierea sfarsitului lumii se implineste intocmai!

  1. ACUM V-AM DESCOPERIT .AVETI ARTICOLE INTERESANTE ,DACA SE POATE AS DORI SA PRIMESC INFORMATII DE LA DVS,MULTUMESC!

    1. Puteti introduce adresa dvs. de e-mail in casuta speciala de pe home page, si veti primi toate articolele care apar zilnic. Multa pace!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: