Premiera in lumea crestina: Academia Adventista Fountainview a realizat prima aplicatie gratuita care transpune pasaje biblice in muzica (Video)

Academia Adventista Fountainview a lansat prima aplicatie mobila care combina pasaje din Biblie cu orchestratia originala, pentru a oferi persoanelor un nou mod de a pastra Cuvantul lui Dumnezeu in inimile lor.

Aplicatia Scripture Singer, disponibila pe Apple iOS si Android este gratuita, iar muzica poate fi descarcata online, fara niciun cost. Fountainview Academy este o scoala din Canada centrata pe muzica, ai caror elevi au lansat multiple albume si DVD-uri.

Aplicatia Scripture Singer a aparut inca din luna iunie, insa Academia a facut un update major, prin adaugarea unui numar semnificativ de pasaje biblice pentru gama, printre care 1 Corinteni 13, cele zece porunci, si epistola lui Iacov.

Ideea aplicatiei i-a aprtinut lui Craig Cleveland, director la Academia Fountainview, iar la realizarea acesteia a lucrat Matthew Dietel, un student care s-a oferit sa ajute voluntar, dupa ce a aflat ca Cleveland nu isi putea permite taxele cerute de profesionistii in domeniu.

„Pentru mine, faptul ca o persoana tanara s-a implicat in aceasta provocare si a dezvoltat aplicatia atat de bine si fara erori atat la prima versiune cat si la update-ul efectuat, a fost un raspuns direct la rugaciune. Din punctul meu de vedere,  este pur si simplu o minune ca un tanar care nu a dezvoltat o aplicatie pana acum sa reuseasca atat de bine”, a declarat Craig Cleveland.

Multi elevi de la Fountainview au marturisit ca Scripture Singer le-a influențat viata lor de zi cu zi in bine. Laurenz Rohlig, in varsta de 18 ani, a spus ca ii vin in minte cuvintele de la melodiile Scripturii atunci cand incearca sa-si mentina o atitudine buna.

Si-a amintit Isaia 40:31, cand era pe punctul de a finaliza un maraton recent: „Eram aproape sa lesin spre sfarsitul maratonului si m-am rugat la Dumnezeu. Imediat Dumnezeu mi-a pus in minte piesa :…dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc.  Acest cantec si cuvintele fagaduintei m-au stimulat si mi-a trecut lesinul. Am fugit si mai repede”, a spus adolescentul.

Sursa: Adventist Review

Sursa foto: fountainviewacademy.ca

2 thoughts on “Premiera in lumea crestina: Academia Adventista Fountainview a realizat prima aplicatie gratuita care transpune pasaje biblice in muzica (Video)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: