Prima Biserica Adventista din nordul Siberiei a fost inaugurata: Credinciosii au strabatut 500 km pentru a participa la serviciul divin (Galerie foto)

Prima Biserica Adventista din nordul Siberiei a fost inaugurata: Credinciosii au strabatut 500 km pentru a participa la serviciul divin (Galerie foto)

1Mai multe grupuri de credinciosi entuziasmati au parcurs distante lungi pentru a participa la inaugurarea primei Biserici Adventiste de Ziua a Saptea din nordul Siberiei.

Cladirea este situata intr-o regiune inospitaliera si rece, asemanatoare Arcticii, unde membrii bisericii sunt putini si traiesc la distante mari unii de altii, mentioneaza Adventist Review.

„Biserica din Nyagan – un oras de 56.000 persoane care se afla la 1.550 de mile (2.500 de kilometri) nord-est de Moscova – este raspunsul a 23 de ani de rugaciuni inaltate de primii adventisti din oras si ecoul eforturilor facute de-a lungul timpului”, a declarat Vasily Stefaniv, presedintele Misiunii Siberia de Vest a Bisericii Adventiste.

Adventistii din zona au inceput sa se roage pentru construirea acestei biserici inca de acum 23 de ani.
2„Inaugurarea bisericii este o dovada clara a raspunsului la rugaciuni si este in acord cu ceea ce spunea apostolul Pavel in Efeseni 3: 20-21: „Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi, a Lui sa fie slava in Biserica si in Hristos Isus, din neam in neam, in vecii vecilor! Amin.”
3Credinciosii adventisti au venit din cele mai apropiate orase si sate situate pana la 300 de mile (500 de kilometri) departare de Nyagan pentru a ajunge vineri la biserica ca sa participe la o repetitie a corului pentru serviciul divin din Sabat.

Din cauza distantelor lungi, membrii bisericii nu au avut posibilitatea de a organiza repetitii comune si au exersat cantecele lor la domiciliu inainte de intalnirea de vineri.
4„Cantecele minunate ne-au atins inimile si am laudat pe Dumnezeu pentru recunostinta si indurare. Prin sfintirea acestui lacas de cult Domnul a implinit dorinta multor inimi”, a spus Stefaniv.

Predica s-a axat pe versetele 3-4 din Psalmul 37, care spune: „Increde-te in Domnul si fa binele; locuieste in tara si umbla in credinciosie. Domnul sa-ti fie desfatarea, si El iti va da tot ce-ti doreste inima.”

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.