Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent (Video)

Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent (Video)

Israel religous seal2 copyO organizatie evreiasca se afla in stadiu avansat in ceea ce priveste pregatirea ustensilelor pentru cel de-al Treilea Templu.

Au fost fabricate peste 70 de obiecte sacre, conform indicatiilor din Vechiul Testament. Institutul Templului are ca obiectiv principal constructia celui de-al Treilea Templu.

Intre timp, au fost facute progrese in ceea ce priveste ustensilele necesare. Pana acum au fost confectionate printre altele hainele purtate de marele preot, din fire de aur si pieptarul cu pietre pretioase, trompetele de argint, harpe de lemn, tavi pentru a colecta sangele de la jertfe, o cadelnita s.a.

Afara, pe o platforma cu vedere la Zidul de Vest, se afla candelabrul care cantareste aproape 2,5 tone si este acoperit cu 42 kg de aur, in valoare de peste trei milioane de dolari.

In salile de cursuri sunt pregatiti preotii si levitii pentru a practica ritualurile dupa invataturile stravechi, iar noua perdea care separa Sfanta Sfintelor este gata.

Rabbi Chaim Richman, fondatorul Institutului, a declarat ca organizatia a cheltuit peste 30 milioane dolari pina in acest moment. Toate contributiile provin din donatii atat din Israel cat si din strainatate.

Un curent teologic sustine ca in 2018 se va implini un timp profetic: 70 de ani de la infiintarea statului Israel, ceea ce marcheaza sfarsitul unei generatii si inceputul alteia.

Daca toate pregatirile vor fi gata in trei ani, Israelul ar putea relua ritualul sacrificarilor, ceea ce ar insemna inceputul procesului de aparitie a lui Mesia.

Sursa: Acontecer Cristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

One thought on “Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent (Video)

  1. Din categoria: „Care kitsch? Lasă bă c-arata bine!” gasim doua fascii romane strajuind Menorah! Ca au aparut la secole departare una de alta, ce mai conteaza? Auzi, da’ pentru o stema de Mercedes gasim loc pe undeva? O fi de ras, o fi de plans?…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: