Acasă » Predicatorii pot anticipa cutremurele? Recentul seism din Chile a fost profetit de un pastor evanghelic (Video)

Predicatorii pot anticipa cutremurele? Recentul seism din Chile a fost profetit de un pastor evanghelic (Video)

pastor-canutoRecentul cutremur de pamant cu magnitudinea de 8.2 grade pe scara Richter care a lovit coasta de nord a statului Chile in noaptea de 1 aprilie, a produs mici alunecari de teren, a generat un tsunami si a facut cel putin cinci victime.

In urma seismului de pe continentul sud-american, a fost retransmis un show TV pe un canal de televiziune care a fost inregistrat inainte de cutremur. In emisiune se arata o discutie cu pastorul evanghelic Javier Soto, care, citand din Biblie, sustine ca Dumnezeu a revelat ca pamantul va cunoaste un „cutremur major si tsunami”!

Pastorul a mentionat in cadrul emisiunii ca „daca guvernul chilian va aproba legea prin care se vor permite casatoriile intre persoane de acelasi sex, atunci trebuie sa ne asteptam la dezastre naturale majore”.

Cu toate ca seismul produs in Chile a fost deosebit de puternic, Mark Simons, un geofizician de la Caltech (California Institute of Technology) din Pasadena, California, a declarat pentru CNN: „Aceasta magnitudine de 8.2 care denota un cutremur mare, nu reprezinta varful activitatii seismice din zona.

Ne asteptam la un cutremur care ar putea fi mult mai puternic, dar nu stim cand se va intampla. Ar putea fi maine, sau poate peste 50 de ani. Nu stim cand se va intampla, dar cu siguranta se va intampla”.

Interventia pastorului evanghelist a venit ca urmare a sporirii eforturilor presedintei Republicii Chile – Michelle Bachelet – de ajutorare a comunitatii LGBT (acronim care se refera la colectivitatea lesbiana, gay, bisexuala si transsexuala) prin modificari legislative…

Sursa: Acontecercristiano

Mai citeste si:

Ce se intampla cu lumea asta? Exact ceea ce Isus ne-a avertizat!

Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se lupta sa castige suflete pentru Hristos!

Biblia nu este fantezie. Omenirea isi traieste zilele din urma, afirma un cunoscut evanghelist (Video)

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.