Predicator batran lovit crunt de o femeie in metroul din New York, (Video)

Predicator batran lovit crunt de o femeie in metroul din New York,  (Video)

Predicator batran lovit crunt de o femeie

Un batran in varsta de 79 de ani care predica cuvantul lui Dumnezeu intr-un metrou din New York, a fost atacat de o femeie. Aceasta si-a scos pantoful din picior, l-a lovit in cap cu tocul, dupa care a coborat la prima statie.

Incidentul a fost surprins intr-un videoclip, pe care unul dintre pasageri care se afla langa batran l-a inregistrat si l-a postat pe o retea social media.

Batranul predica si canta laude intr-un metrou langa Times Square din New York cand a fost atacat si lovit de o femeie, relateaza si canalul CBS New York.

Lovitura pe care a primit-o batranul predicator a fost atat de puternica incat i-a provocat acestuia o rana pentru care a fost nevoie de 30 de puncte de sutura pentru a o inchide.

Femeia care a cauzat aceasta situatie nu a fost identificata, dar s-a aflat ca era fost suparata pentru ca batranul vorbea despre Mantuirea in Hristos.

Unul dintre martorii prezenti, a spus: „Batranul nu a spus nimic care sa ofenseze pe cineva, nici macar nu tipa sau sa fie galagios; abia il auzeam vorbind pentru ca era zgomot in metrou, dar iata ce i s-a intamplat…”.

Conform declaratiilor, femeia a fugit din metrou cand a oprit in statie, iar politia o cauta sa raspunda in fata legii.

„In ce lume traim…Unii oameni vad predicarea Cuvantului lui Dumnezeu ca o amenintare la viata lor „, a scris un comentator pe reteaua de social media unde a fost postat videoclipul.

Batranul ranit a fost dus la spital pentru tratament si ulterior a fost externat.

Sursa: nypost.com

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.