Predica unui politist pentru a-l convinge pe un tanar infractor sa aleaga viata cu Isus (Video)

Predica unui politist pentru a-l convinge pe un tanar infractor sa aleaga viata cu Isus (Video)

policia-ora-por-asaltanteUn politist din Brazilia a indemnat un infractor sa renunte la viata lui pacatoasa si sa aleaga calea cea dreapta care il duce catre mantuire.

In cele din urma, politistul s-a rugat pentru viata lui si si-a manifestat convingerea ca scurta sa predica il va determina pe baiat sa isi schimbe comportamentul.

In video-clipul postat pe internet, se poate vedea cum politistul brazilian ii explica tanarului infractor despre alegerile gresite pe care acestea le-a facut si optiunea pe care o poate avea, de a deveni un om bun.

Ofiterul il intreaba pe tanar de ce nu vrea sa mearga la o biserica: „Nu crezi ca este asa important Isus, baiatule? Sa stii ca Isus te iubeste, El te vrea in biserica, vrea sa fii cu El in Imparatia Cerurilor. Isus si-a dat viata pentru tine.”

In continuare, politstul il avertizeaza pe tanarul infractor in varsta de 21 de ani ca viata pe care o duce acum este una care il va duce spre moarte si iad, dar ca Hristos a murit pe cruce pentru a oferi mantuirea celor care Il aleg.

Tanarul a fost arestat dupa comiterea unui atac. La sediul sectiei de politie, ofiterul a incercat sa-l faca sa reflecteze asupra actiunilor care au determinat arestarea lui, pentru ca, atunci cand va fi eliberat sa poata alege un alt drum in viata.

„A fi politist in Brazilia nu e deloc usor. Mass-media arata doar partea violenta si urata a politistilor. Lucrurile frumoase si partea umana ca in cazul acestui ofiter nu apar la televizor”, a scris cel care a postat videoclipul.

Sursa: Acontecercristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.