Politistul milos si cersetorul descult

Politistul milos si cersetorul descult de pe strazile reci (intamplare reala)

Politistul milos si cersetorul descult  

Un politist din cadrul Departamentului de Politie din New York (NYPD) a iesit in evidenta opiniei publice mondiale dupa ce a efectuat un act crestinesc, cumparand ciorapi si cizme unui cersetor, care statea descult pe strazile reci ale orasului.

In timp ce patrula pe strazile orasului inghetat, ofiterul Larry DePrimo, a vazut un om descult tremurand pe trotuar. Dupa ce l-a vazut, politistul a disparut si dupa un timp s-a intors cu o pereche de cizme si sosete groase, a ingenuncheat si l-a ajutat pe cersetor sa se incalte.

Nimeni n-ar fi aflat despre gest daca…

Actul caritabil ar fi trecut neobservat, daca nu trecea prin zona o turista din Arizona care, surprinsa de gestul politistului, a facut o poza.

Fotografia facuta cu telefonul mobil a fost publicata pe Facebook, fiind vizualizata de sute de mii de oameni din intreaga lume, care au comentat favorabil gestul politistului.

Dupa ce s-a aflat identitatea acestuia, Departamentul de Politie unde lucreaza l-a recompensat si i-a acordat un titlu onorific pentru grija fata de oameni.

Larry DePrimo, in varsta de 25 de ani, a explicat ca el purta „doua perechi de sosete si o pereche de bocanci de iarna, si tot ii era frig”. In aceste conditii omul descult pe care l-a gasit pe trotuar era pur si simplu inghetat.

Politistul a mers la un magazin din apropiere si a cumparat cateva perechi de sosete groase si cizme de iarna.

Dupa ce le-a cumparat s-a intors imediat la cersetorul descult aflat pe trotuar. Cum acesta era inghetat complet si nu se putea incalta, politistul i-a pus el sosetele si l-a ajutat sa se incalte cu cizmele.

Cersetorul care traieste de mult timp pe strada i-a spus politistului ca nimeni, niciodata nu a facut un asemenea gest pentru el si i-a urat: „Dumnezeu sa te rasplateasca si sa te binecuvanteze”.

Sursa: Acontecer Cristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.