Politica din Romania nu are alternativa

Vorbeam in articolul precedent de specimenele hoate, mincinoase si perfide care s-au organizat in clanuri politice. Iata, astazi am avut parte de un spectacol jalnic al unui asemenea clan.

Un Congres sustinut in ziua in care Bucurestiul a depasit 4 la mie in ceea ce priveste rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Cel putin asa au anuntat autoritatile.

Conform Mediafax, subprefectul Capitalei, a transmis sambata dimineata ca rata de infectare in Bucuresti este de 4,1 la mia de locuitori.

Dar ce mai conteaza acest aspect pentru cei peste 5000 de trepadusi invitati la lucrarile „marelui” Congres. Ei s-au inghesuit sa-si aleaga liderul pe de-o parte si pe de alta parte sa-si umple matul cu mici si pastrama, asa cum ne informeaza mass-media.

Azi a fost un Congres al unui clan politic. Dar intre aceasta clica si altele nu e absolut nici o diferenta, deoarece cloaca politica este aceeasi, peste tot. Politicienii sunt (in cea mai mare masura) cei care au adus tara si natiunea in aceasta stare deplorabila.

Ei sunt cei care au avut painea si cutitul, au luat decizii indreptate impotriva noastra a tuturor, inrobindu-ne pe sute de ani de-acum incolo. In schimb ei si-au asigurat familiile proprii adunand averi care ii feresc de griji sute de ani.

Romania nu are alternativa

In ceea ce priveste politica, Romania nu are alternativa. Odata ajuns in politica, romanul isi schimba brusc comportamentul. O nesimtire mare il cuprinde si o nestavilita dorinta de parvenire.

Libertatea si democratia, doua concepte „smechere” il fac pe roman din om neom. De aceea, e mai bine ca romanului sa i se faca binele cu forta…

Si mai este cel putin un aspect in mizerabila politica damboviteana: interferenta dintre decidentii politici si decidentii unora din serviciile „secrete” ale Romaniei. Sunt asa de „secrete” incat nu se stie cu adevarat cate sunt. Poate sase, poate sapte

Ce vrem sa remarcam este faptul ca atat decidentii politici cat si cei din serviciile „secrete” sunt niste tradatori ordinari si slugi odioase. Numai ca slugile „secrete” sunt peste slugile politice care ne conduc. Poate ca vom trata odata si acest subiect sensibil si putin cunoscut de marea majoritate a oamenilor…

Maine e o noua zi. Viata merge inainte. Cu bune, cu rele, cu aceeasi oameni la conducere, care de peste 30 de ani si-au batut joc de tara, de popor. Sunt aceeasi, numai ca se schimba periodic.

Ei fura impreuna, doar perioada de furat alterneaza. De obicei din 4 in 4 ani. Si noi, oamenii de rand, ne uitam la ei si-i mai si ajutam sa ajunga la putere… Pana cand vom mai fi partasi cu aceste lichele?

Foto: romaniatv.net