Politia chineza a arestat 27 de crestini care participau la studiul biblic

cristianos-chinos-estudian-bibliaO echipa de politisti a perchezitionat o casa in care se facea studiu biblic si a arestat 27 de crestini. Acestia au fost dusi la sectia de politie pentru a fi interogati.

Persecutarea crestinilor in China se amplifica de la an la an, fiind intr-o crestere continua. Biserica din cartierul in care se aflau cei 27 de crestini a fost inchisa dupa interventia politiei.

 

Unul din membrii acestei biserici a declarat pentru China Aid: „Imediat dupa incheierea orei de lauda si inchinare, un pastor misionar a inceput sa ne calauzeasca in citirea pasajelor din Biblie. Tocmai ne rugam, cand politia a intervenit”.

Toti cei care au participat la acest studiu au fost dusi la sectia de politie, unde le-au fost confiscate Bibliile si cartile de imnuri. Ei au fost privati de libertate pana la ora 22.30.

„Politia ne-a confiscat tot ce am avut la noi si ne-a solicitat inclusiv datele de contact din telefoanele noastre mobile… Ne-au verificat cartile de identitate, dupa care le-au inregistrat”, a spus unul dintre crestinii care au fost arestati.

„Initial, ne-au spus ca intalnirea de studiu este interzisa prin lege. Apoi, cand am ajuns la sectia de politie, au declarat ca biserica este ilegala si nu aveam ce cauta acolo”, a declarat o alta persoana.

Nu este prima data cand crestinii din China sunt dusi la sectia de politie si materialele biblice le sunt confiscate.

Sursa: Acontecercristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.