Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape! – Iisus revine!

Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape! – Iisus revine!

Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape – Iisus revine!

1Tesaloniceni 4:16-17. “Căci Însuşi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel și cu trâmbița lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer și întâi vor învia cei morți în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți toți împreuna cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi totdeauna cu Domnul.”

Mesajul nu este doar pentru ortodocși, penticostali, baptiști, adventiști sau alte confesiuni , mesajul este pentru orice OM!

Isus a venit prima dată pe pamânt să aducă mantuirea, să ne ia pacatele, să ne acorde o șansă. A doua oara va veni în calitate de Judecator. Să ne trezim, oameni buni, să ne împăcăm cu Dumnezeu cât mai e timp !

Harul lui Dumnezeu e pe sfârșite și înca mai avem timp să-i spunem DA lui Iisus, să acceptam oferta de salvare veșnică.

DOMNUL DOMNILOR REVINE ÎN CURÂND. VINO, DOAMNE IISUSE!

Apocalipsa 22.12. „Iată, Eu vin curând; și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.”

Ioan 14: 6-7. „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. Dacă M-ați fi cunoscut pe Mine, ați fi cunoscut și pe Tatăl Meu. Și de acum încolo Îl veți cunoaște; și L-ați și văzut.”

Ioan 8:12 Isus le-a vorbit din nou si a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii.”

Ioan 11:25 Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea și Viața. Cine crede în Mine, chiar daca ar fi murit, va trăi.”

Psalm 23:1-2 „Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsa de nimic. 2. El mă paște în pășuni verzi și mă duce la ape de odihnă.”

Afirmativ.com

Afirmativ.com

3 thoughts on “Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape! – Iisus revine!

  1. Referitor:art. ” Isus revine ”
    Daca atunci cand mor”prima moarte” si sunt credincios „plec la Domnul”, ce rost mai are” prima inviere”, daca eu deja sunt la Domnul ? Poate cineva sa-mi raspunda cum este cu plecarea mortului la Domnul cand el nu a primit nemurirea-viata vesnica ca rasplata a faptului ca a fost credincios, sau cum este cu moartea a doua in iazul cu foc o vesnicie -iadul vesnic cand el nu a fost credincios si nu a primit nemurirea-viata vesnica?

  2. Pîna va veni , domnul Isus ce ce a murit in domnulVDC Iar tu, du-te*, pînă va veni sfîrşitul; tu te vei odihni**, şi te vei scula iar㺆 odată în partea ta de moştenire, la sfîrşitul zilelor“. Dan cap 12,v13
    Si in Apocalipsa cap 20 V6 Apoc 20:6
    VDC Fericiţi şi sfinţi sînt ceice au parte de întîia înviere! Asupra lor a doua moarte* n’are nicio putere; ci vor fi preoţi** ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos, şi† vor împărăţi cu El o mie de ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: