Thousands of believers take part in the annual 'March for Jesus' parade in Sao Paulo, Brazil, on June 29, 2013. AFP PHOTO / Daniel GUIMARAESPentru al paisprezecelea an consecutiv, sute de mii de oameni din diferite biserici evanghelice din mai multe orase ale Braziliei au participat la „Marsul pentru Isus”.

Bulevardele principale ale orasului Rio de Janeiro, au fost invadate de peste 500.000 de oameni cu afise in mana, proclamand mantuirea prin Isus Hristos. De asemenea, crestinii s-au exprimat impotriva coruptiei si in favoarea familiei traditionale.

„Coruptia este un lucru rau. Orice om este dezgustat de ceea ce inseamna furt. Daca vrem o tara mai buna, trebuie sa eradicam acest cancer al societatii moderne”, a declarat pastorul Silas Malafaia.
marchaSenatorul Magno Malta a vorbit celor prezenti despre proiectele sale referitoare la protectia copiilor impotriva drogurilor si problemele detinutilor din inchisorile aglomerate. Pe scena principala situata in centrul orasului au urcat solisti si grupuri crestine bine cunoscute in Brazilia.

La eveniment au participat numeroase personalitati politice din oras, precum si senatori si deputati din parlamentul Braziliei.

Sursa: Acontecercristiano.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.