CDmYirwW0AAls0wPeste 42.000 de pastori si lideri crestini din SUA au semnat „Angajamentul de solidaritate pentru apararea institutiei casatoriei”, declarand ca vor recurge la nesupunere civila in cazul in care Justitia din SUA va hotari redefinirea casatoriei, prin includerea persoanelor de acelasi sex.

Acest lucru incalca flagrant drepturile de constiinta si libertate religioasa, sustin semnatarii documentului.

„Daca guvernul va redefini casatori si va acorda drepturi juridice cuplurilor homosexuale, atunci guvernul va trebui sa aplice legea prin forta, cu ajutorul politiei. Noi nu putem accepta asa ceva si nici nu vom permite acest lucru sa se intample in viata noastra”, se arata in actul semnat de liderii crestini.

Potrivit documentului, „Cei care au semnat petitia, sunt hotarati sa reziste impotriva guvernului care solicita acceptarea si legalizarea casatoriilor gay. Vom accepta orice amenda sau pedeapsa, inclusiv inchisoarea, pentru a proteja libertatea religioasa”, a declarat Matthew Staver, presedintele Liberty Counsel.

„O decizie care urmareste sa redefineasca casatoria este impotriva Constitutiei si este contrara ordinii naturale. Ca oameni de credinta care ne-am angajat sa ascultam de Creatorul nostru, atunci cand statul intra in conflict direct cu legea divina, avertizam cu respect Curtea Suprema ca nu vom traversa linia”, a spus Staver.

Printre personalitatile care au semnat documentul se numara candidatul republican la presedintie si fost guvernator de Arkansas – Mike Huckabee, Dr. James Dobson – fondatorul Focus on the Family, Franklin Graham – presedintele Billy Graham Ministry.

Sursa: Acontecercristiano.net

%d blogeri au apreciat: