Acasă » Peste 2900 de oameni Îl accepta pe Hristos in urma unei evanghelizari „din usa in usa”

Peste 2900 de oameni Îl accepta pe Hristos in urma unei evanghelizari „din usa in usa”


41 de crestini au impartasit Evanghelia din usa in usa intr-o comunitate din estul Ugandei. In urma acestei actiuni, peste 2.900 de oameni l-au acceptat pe Hristos ca Mantuitor.

In ciuda situatiei critice cauzata de pandemia Covid-19, un grup de crestini a iesit in strada pentru a predica si a se ruga pentru familii, aducand astfel incredere si speranta prin Cuvantul lui Dumnezeu.

Pastorul Gerald Mwebe de la Streams of Life Church a organizat actiunea de doua zile, in cateva orase din districtul Jinja, in care a fost predicata Evanghelia lui Iisus Hristos, din usa in usa.

Potrivit bisericii, grupul de evanghelisti a adus 2.903 de suflete la mantuirea in Hristos. Prin urmare, „ii dam lui Dumnezeu toata gloria pentru aceasta mare recolta”.

„A fost minunat. Intr-o zi au fost castigate 826 de suflete, iar a doua zi 2077 de oameni au venit la Hristos”.

In predica sa, care a avut ca scop incurajarea crestinilor, pastorul a explicat ca „in orice domeniu v-a pus Dumnezeu, trebuie sa predicati”.

„Vrajmasul i-a inselat atat de mult pe cei tineri incat, in acest moment, ei cred ca raul este legal. Multi cred acum ca a consuma droguri si a bea este elegant. Cred a se culca cu cineva este la moda, ignorand toate pericolele. Toate acestea se intampla pentru ca inamicul a sadit in mintea lor minciuni de la o varsta frageda, pentru a-i distruge”, a spus pastorul african.

„Prieteni, in orice domeniu v-a pus Dumnezeu, predicati. Daca sunteti parinte sau daca Dumnezeu v-a dat posibilitatea de a avea copii si adolescenti in preajma voastra, vorbiti-le despre Hristos. Puteti predica iubindu-i si incurajandu-i in calatoria vietii lor”, a concluzionat Mwebe.

Un comentariu la „Peste 2900 de oameni Îl accepta pe Hristos in urma unei evanghelizari „din usa in usa””

  1. Va place sa auziti stiri de senzatie! Iata, Peste 2900 de oameni Îl accepta pe Hristos in urma unei evanghelizari „din usa in usa”.
    Un credincios adevarat desigur ca se bucura de intoarcerea oricarui pacatos, pentru ca este scris:
    să ştiţi că cine întoarce pe un păcătos de la rătăcirea căii lui va mântui un suflet de la moarte şi va acoperi o sumedenie de păcate. (Iacov 5:20)
    Dar, oare o mai fi adevarat ceea ce a spus Isus?
    Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o află. (Matei 7:14)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.