41 de crestini au impartasit Evanghelia din usa in usa intr-o comunitate din estul Ugandei. In urma acestei actiuni, peste 2.900 de oameni l-au acceptat pe Hristos ca Mantuitor.

In ciuda situatiei critice cauzata de pandemia Covid-19, un grup de crestini a iesit in strada pentru a predica si a se ruga pentru familii, aducand astfel incredere si speranta prin Cuvantul lui Dumnezeu.

Pastorul Gerald Mwebe de la Streams of Life Church a organizat actiunea de doua zile, in cateva orase din districtul Jinja, in care a fost predicata Evanghelia lui Iisus Hristos, din usa in usa.

Potrivit bisericii, grupul de evanghelisti a adus 2.903 de suflete la mantuirea in Hristos. Prin urmare, „ii dam lui Dumnezeu toata gloria pentru aceasta mare recolta”.

„A fost minunat. Intr-o zi au fost castigate 826 de suflete, iar a doua zi 2077 de oameni au venit la Hristos”.

In predica sa, care a avut ca scop incurajarea crestinilor, pastorul a explicat ca „in orice domeniu v-a pus Dumnezeu, trebuie sa predicati”.

„Vrajmasul i-a inselat atat de mult pe cei tineri incat, in acest moment, ei cred ca raul este legal. Multi cred acum ca a consuma droguri si a bea este elegant. Cred a se culca cu cineva este la moda, ignorand toate pericolele. Toate acestea se intampla pentru ca inamicul a sadit in mintea lor minciuni de la o varsta frageda, pentru a-i distruge”, a spus pastorul african.

„Prieteni, in orice domeniu v-a pus Dumnezeu, predicati. Daca sunteti parinte sau daca Dumnezeu v-a dat posibilitatea de a avea copii si adolescenti in preajma voastra, vorbiti-le despre Hristos. Puteti predica iubindu-i si incurajandu-i in calatoria vietii lor”, a concluzionat Mwebe.

%d blogeri au apreciat: