Acasă » Persecutia crestinilor este in crestere pe tot globul! (Video)

Persecutia crestinilor este in crestere pe tot globul! (Video)

Persecutia crestinilor este in crestere

Persecutia crestinilor este in crestere pe tot globul, in special in lumea musulmana, dar foarte putini oameni vorbesc despre asta.

Desi religia crestina este actualmente la nivel mondial cea mai importanta din punct de vedere numeric decat orice alta religie, membrii acesteia sunt cei mai persecutati, se confrunta cu batai, inchisoare si chiar moarte. Iar acest lucru nu se intampla doar in tarile islamice, asa cum ar fi multi inclinati sa creada.

„Islamul radical ar putea disparea de pe fata planetei chiar maine, dar crestinii tot nu ar fi in siguranta”, a declarat pentru CBN John Allen, autorul cartii Razboiul global impotriva crestinilor.

El a adaugat ca „persecutia vine de la guverne si de la militanti religiosi care doresc sa promoveze violent o ideologie radicala. De exemplu, luna trecuta in Sri Lanka, o gloata condusa de calugari budisti radicali a atacat doua centre crestine de rugaciune, spargand ferestrele, devastand camerele si distrugand bibliile.”

Coreea de Nord se afla de asemenea in primele locuri in ceea ce priveste persecutarea crestinilor. In ultimii 12 ani, ea a fost de fiecare data in fruntea listei a tarilor care prigonesc pe adeptii lui Cristos.

Totusi, per ansamblu, tarile musulmane reprezinta zonele unde crestinii se confrunta cu cel mai mare risc.

„Treizeci si sase dintre cele 50 de tari de pe World Watch List reprezinta principalul focar de persecutie. Este foarte periculos sa fii crestin intr-o tara in care extremismul islamic este raspandit”, a declarat David Curry, CEO la Open Doors.

Un comentariu la „Persecutia crestinilor este in crestere pe tot globul! (Video)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.