Pentru slava Ta Doamne. Pentru gloria Ta

Pentru slava Ta Doamne. Pentru gloria Ta! – Marturie emotionanta a lui Chuck Norris

Pentru slava Ta Doamne. Pentru gloria Ta

Desi este un om foarte ocupat, Chuck Norris aloca timp pentru a raspunde celor care-l contacteaza cu diverse probleme, pe pagina personala. Actorul a comunicat recent cu un barbat bolnav de cancer, adresandu-i cuvinte si sfaturi incurajatoare, dar si prin versete biblice, citand Proverbele 17:22.

Totodata, a fost momentul sa-si depene povestea vietii, o relatare emotionanta, publicata de WND, pe care o puteti citi in cele ce urmeaza:

Mama mea, Wilma Norris Knight, ne-a crescut pe mine si pe fratii mei – Wieland si Aaron – in cea mai pura credinta crestina. Nu numai ca mergeam impreuna la evenimentele din biserica si la scoala de duminica (unde mama era instructor), dar si acasa ea ne citea din Biblie, se ruga impreuna cu noi si ne-a modelat pentru a trai o viata plina de dragoste. Nimic nu a fost fortat sau impus; a fost o viata normala si naturala pe care noi o traiam in familia noastra in fiecare zi. Daca astazi sunt cel pe care-l cunoasteti, aceasta se datoreaza influentei mamei mele. Aveam 12 ani cand L-am primit pe Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Am fost botezat la Biserica baptista din Calvary, acolo unde mergea familia mea. Ca tanar mi-am dedicat viata lui Hristos si am fost apropiat de Billy Graham in lupta pentru adevar.

„Stilul de viata de la Hollywood nu m-a corupt”

Mi-am pastrat credinta de-a lungul carierei mele in televiziune si in artele martiale. Nu a existat nici un moment in care sa-mi fi pierdut calea. Am crezut ca voi fi acaparat si transformat de stilul de viata de la Hollywood, dar am rezistat tuturor tentatiilor.

Mama a continuat sa se roage pentru mine de-a lungul acestor ani si eu sunt convins ca in urma rugaciunilor, Dumnezeu a adus-o pe Gena in viata mea pentru a-mi fi sotie. Ea este la fel ca mama mea si astfel am simtit lumina si iubirea lui Dumnezeu, care a avut grija de mine de-a lungul vietii. Gena m-a adus inapoi la credinta pe care am avut-o in copilarie, cand m-am botezat. Am lasat in urma lumea plina de compromis si mizerie a Hollywood-ului si am inceput o noua viata ale carei virtuti sunt iubirea, smerenia si credinta pe care trebuie sa le incercam zi de zi.

Chuck Norris s-a botezat impreuna cu toata familia

In anul 2009 a avut loc un alt moment culminant in viata mea spirituala. Mi-am predat din nou viata lui Hristos, dar de data asta, am facut-o impreuna cu familia mea. Gena, sotia mea, cei doi gemeni ai nostri in varsta de 8 ani, ne-am predat vietile lui Hristos. Am fost botezati impreuna de capelanul nostru.
A fost o bucurie de nedescris vazandu-i pe cei dragi cum au intrat in apa si apoi sa auzi declaratia lor de credinta si dorinta lor de a-L urma pe Isus.

Privindu-i, mi-a venit in minte pasajul din Biblie in care apostolul Pavel si prietenul sau Sila au fost eliberati in mod miraculos dintr-o celula de inchisoare. Temnicerul a fost atat de miscat de aceasta interventie divina incat i-a intrebat: „Ce trebuie sa fac pentru a fi mantuit?” Ei au raspuns: „Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit. Tu si casa ta”. Atunci temnicerul si toata familia lui au fost botezati…

Isus Hristos, singurul demn de guvernare…

Cand pastorul m-a cufundat in apa, m-am gandit la tot ce a fost in viata mea pana acum si ceea ce va fi de acum inainte. M-am simtit reinnoit, odihnit si curatit, pregatit pentru intalnirea cu Hristos. In timp ce apa binefacatoare curgea pe capul si pe corpul meu, m-am rugat. Asa cum mama mea s-a rugat in fiecare zi din viata ei: „Pentru slava Ta, Doamne. Pentru gloria Ta!”

Bunul meu prieten Randy Alcorn (autor american protestant) s-a exprimat cel mai bine in romanele sale. El a scris: „Speranta este lumina de la capatul tunelului vietii. Acesta nu numai ca face intunericul tunelului mai suportabil, dar iti umple inima de bucurie prin anticiparea lumii in care vom pasi intr-o zi. Nu doar o lume mai buna, ci o lume noua si perfecta. O lume plina de viata, vesnica, frumoasa, lipsita de durere si suferinta, de razboaie, o lume fara boli, fara accidente, fara tragedii. O lume fara dictatori si fara nebuni. O lume condusa de Singurul care este demn de guvernare.”

Mai citeste si:

Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se lupta sa castige suflete pentru Hristos!

Afirmatiile unor personalitati despre Iisus Hristos

Vrajmasul amageste oamenii dandu-se drept Isus (video)

2 thoughts on “Pentru slava Ta Doamne. Pentru gloria Ta! – Marturie emotionanta a lui Chuck Norris

  1. Sant intru-un tot deacort cu marea credinta ,pe care o are fata de D-zeu eu cred ca toate credintele pe care le avem au acelasi drum ,credinta in D-zeu..!

    eugenia

    1. Sunt multe credinte, oamenii pot crede in orice, insa o singura credinta te toate duce pe drumul DUMNEZEULUI adevarat : credinta conform bibliei, care este ghidul lui DUMNEZEU pentru om ! Restul credintelor sunt moduri de a gasi o alta cale decat ISUS !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: