Read Time:1 Minute, 25 Second

IbarraDupa trei luni de proces, pastorul Bisericii Penticostale Unite din Columbia, Manuel Salvador Ibarra si soferul autobuzului in care au fost arsi 33 de copii evanghelici, Jaime Gutierrez, au primit o sentinta de 42 ani de inchisoare.

Acest caz a intristat intreaga comunitate si societate crestina, in general, pentru pierderea de vieti nevinovate. Arestarea pastorului si soferului de autobuz, acuzati ca sunt responsabili de accident, a reprezentat o alta tragedie pentru familiile lor. Procurorul investigheaza, de asemenea, si alte persoane pentru presupusul rol avut in aceste evenimente nefericite.

Cel putin 33 de copii au fost ucisi cand un autobuz a izbucnit in flacari in nordul Columbiei. Copiii au fost blocati in interiorul autobuzului din pricina incendiului, in timp ce martori oripilati priveau neputinciosi tragedia.

Autobuzul transporta 48 de copii cu varste cuprinse intre doi si treisprezece ani spre casele lor, dupa o slujba tinuta la o biserica penticostala, duminica. Un martor a declarat pentru presa locala ca autobuzul s-a oprit, iar soferul a incercat sa il reporneasca turnand benzina peste carburator. O scanteie a provocat incendiul, iar flacarile au inghitit rapid vehiculul. Locuitorii nu au putut interveni din pricina flacarilor prea mari. „Nu am vazut niciodată ceva atat de terifiant.”, a declarat un sofer de taxi.

Rosiris Hernandez, un adult ce insotea copiii, a reusit sa scoata o parte din pasageri, ajutat de un sofer de taxi aflat in apropiere. Soferul autobuzului a fugit de la locul incidentului, dar a fost gasit si arestat mai tarziu, dupa ce presa locala a imprastiat vestea ca este cautat. Mai mult, autobuzul nu era echipat pentru eventualitatea unui incendiu, nu avea iesiri de urgenta, nu fusese asigurat si nu avea inspectia tehnica periodica refacuta.

Sursa: Acontecerchristiano

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Oameni fara Dumnezeu ucid cu sange rece copii si femei in Irak
Next post Imagini incredibile de la un accident rutier: bunica si nepoata de 1 an, salvate in mod miraculos din masina in flacari (Video)