Pastorul si enoriasii in pielea goala

Pastorul si enoriasii in pielea goala – Biserica rusinii

Pastorul si enoriasii in pielea goala – Biserica rusinii

E incredibil si totusi, se intampla pe o planeta in care crestinismul promoveaza o tinuta decenta in locasurile de inchinare. O atitudine de umilinta in fata Celui ce aduce lumina zilei si ne tine in viata, e obligatorie.

O atitudine sfidatoare, careia insusi “pastorul” congregatiei ii aduce fel de fel de justificari, care mai de care mai hilare, este prezentata in acest articol.

Cel mai rau este ca astfel de actiuni scapate de sub control aduc prejudicii si altor confesiuni crestine. Acestea nu au absolut nimic a face cu nebunia declansata de unele grupuri de oameni. Oameni, care nu au absolut nici o legatura cu Hristos. Cei care nu cunosc prea multe, ajung sa-i bage pe toti in aceeasi oala.

“Oricum, am venit cu totii goi pe lume…”

La o ora de mers cu masina de Richmond, statul american Virginia, o mica congregatie isi manifesta credinta nud, scrie ziare.com, citand sursa nbc12.com. Oamenii nu cred in lucrurile „materiale” si considera ca oricum am venit cu totii goi pe lume.

Chiar si in luna februarie, cand vremea se face destul de rece, multi membri ai parohiei au gasit modalitati de a-si manifesta credinta: topless, pe deplin imbracati sau complet nud.

Pastorul Allen Parker sustine ca nu este o chestiune de îmbracat/dezbracat. Este vorba despre a-ţi dezgoli sufletul în faţa lui Hristos şi de a îndruma turma lui pe calea cea dreaptă, indiferent ce poartă.

În fiecare duminică, în primele rânduri de la biserica White Tail se găsesc Katie şi Robert Church. Katie nu era nudistă cand l-a cunoscut pe Robert, însa s-a îndragostit de acesta şi de comunitatea de aici.

S-au căsătorit în aceasta biserică şi spun că aici au găsit un simţ al comunităţii creştine cum nu au găsit în bisericile tradiţionale.

„Oamenii sunt mai deschisi cand vine vorba sa auda cuvantul Domnului si sa vorbeasca cuvantul Domnului”, crede Robert Church. Pastorul Parker crede ca totul sta in acceptarea propriei fiinte. De aceea, dupa ce ti-ai gasit pacea interioara, nu ti se mai pare nimic deplasat la biserica aceasta.

Oare asa sa fie? Nu cumva traim categoric vremurile din urma, prevazute in Sfintele Scripturi? Vremuri in care oamenii tind sa nu mai aibe pic de rusine…

3 thoughts on “Pastorul si enoriasii in pielea goala – Biserica rusinii

 1. Ati uitat Cuvantul Domnului: feriti/va de ce vi se pare rau>Nu va este rusine sa dati asa ceva?credeti ca nu stiam de ele de pe internet.Chiar ca ati reusit sa murdarit,intinati multi din oamenii care va urmaresc

  1. Domnule Mihai P.,
   Redactia Afirmativ respecta punctul dvs. de vedere vis-à-vis de anumite articole de presa care nu sunt pe placul dvs, insa principala valoare la care tin jurnalistii este respectarea libertatii de exprimare, aceasta presupunand recunoasterea dreptului jurnalistului de a cauta informatii si de a exprima opinii, fara a fi ingradit de vreo autoritate (politica, administrativa, economica, juridica sau de alta natura).

   In plus, tonul relatarii noastre NU este favorabil celor prezentate in acel articol, ci dimpotriva, este unul CRITIC, si consideram ca este necesar sa prezentam realitatea asa cum este, fara a exagera sau a ascunde ceea ce nici noua, ca si crestini, poate nu ne convine. Musamalizarea sau a ne face ca nu observam astfel de lucruri in jurul nostru, in lumea in care traim, poate echivala cu A TOLERA astfel de actiuni ale asa-zisilor “crestini” .

   Atata timp cat nu am bagat mana in buzunarul nimanui, nu am furat de la nimeni sau alte lucruri ce ar merita cu adevarat a fi condamnate, nu are cu ce sa ne fie rusine. Mai ales ca noi ne-am exprimat vehement punctul de vedere fara ocolisuri, in articol.
   Si nu in ultimul rand, referindu-ne la Biblie, in Cuvant ne este prezentat adevarul, asa cum este, nu neaparat cum vrem noi sa fie. Noi avem posibilitatea, asa cum spune Cuvantul lui Dumnezeu, sa “cercetam toate lucrurile si sa pastram ce este bun”.

   Redactia Afirmativ

 2. LA INTREBAREA DE CE SE FERESC MUSULMANI SI BUDISTI DE CRESTINI, EI STIU CA CRESTINISMUL ESTE PRODUSUL BISERICI CATOLICE CARE SI-AU TRANSFORMAT ZEI IN DUMN E ZEU SI PE FIUL LA NUMIT IEZEUS CARE VINE DE LA ZEUS VOI NU VEDETI ASEMANAREA ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: