Pastorul penticostal care predica cu serpi veninosi, a murit in urma unei muscaturi (Video)

Pastorul penticostal care predica cu serpi veninosi, a murit in urma unei muscaturi (Video)

Pastorul penticostal care predica cu serpi veninosi, a murit in urma unei muscaturi

Un pastor penticostal ale carui predici implicau manipularea de serpi veninosi, a murit de la o muscatura a unui sarpe, menționează news.com.au.

Pastorul Jamie Coots a murit sambata, in casa lui din Kentucky, a declarat Jeff Sharpe, seful politiei locale. Sarpele l-a muscat in biserica sa din Middlesboro, Full Gospel Tabernacle in Jesus Name.

Seful politiei a declarat ca pastorul s-a dus acasa inainte ca personalul de la urgenta sa ajunga la biserica unde a avut loc nenorocirea. Cand oficialii s-au dus la casa lui pentru a-l indemna pe Coots sa accepte asistenta medicala, pastorul a refuzat. El a murit aproximativ o ora mai tarziu.

Pastorul declarase de nenumarate ori ca, daca va cauta vreodata asistenta medicala de la o muscatura de sarpe, atunci el va parasi biserica. Adeptii din familia Coots cred ca o data ce simt ungerea lui Dumnezeu peste ei, vor fi protejati de serpi veninosi.

„Cele mai bune sentimente pe care le-am simtit in viata mea au fost atunci cand m-am ocupat de serpi. Am simtit o pace, un calm si o nespusa bucurie”, marturisea sotia lui Coots in cadrul unui program.

Bunicul lui Coots a infiintat Biserica acum aproximativ 100 de ani si Coots a fost pastor acolo incepand  din 1994.

Mai citeste si:

Fiul pastorului ucis de sarpe a luat locul tatalui in conducerea bisericii si continua traditia predicarii cu serpi (Video)

Episcop ortodox, dat afara din Biserica – a fost filmat in timpul unei orgii sexuale

Dupa ce a scos demonii dintr-o femeie, exorcistul a luat-o de nevasta

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.