Pastorul Iacob Coman la mitingul de solidaritate de la Targu Mures: Draga Europa, redati-ne dreptul de a fi OAMENI, care inseamna mama, tata si copii! (Video)

comanCirca 1000 de persoane au participat, duminica, la un miting de solidaritate „Pro Familia Bodnariu si Nan”, organizat de Grupul de Initiativa format din Bisericile Crestine Neoprotestante Penticostale, Baptiste si Independente din Targu Mures, alaturi de Protopopiatul Ortodox Targu Mures, Conferinta Transilvania de Sud a Bisericilor Adventiste de Ziua a Saptea si Biserica Reformata.

 

Prin aceasta actiune dorim sa ne aratam sprijinul si solidaritatea fata de familiile de romani Bodnariu Marius si Ruth, Nan Dumitru si Mihaela, cat si celelalte familii aflate in evidenta Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei, afectate de deciziile flagrant abuzive ale Serviciului de Protectia a Copilului Barnevernet, luate cu incalcarea legilor internationale privind drepturile omului si chiar si a unor legi si reglementari norvegiene. Aceasta actiune reprezinta o forma de sprijin si impulsionare a autoritatilor romane pentru rezolvarea acestor cazuri cu totul speciale. Actiunea noastra este un protest public care exprima insatisfactia vizavi de ceea ce autoritatile romane au comunicat, au intreprins si au realizat pana in prezent in aceste drame de dimensiuni inimaginabile si solicitarea unei implicari mult mai ferme si determinate. Cu aceasta ocazie afirmam si marturisim ca familia traditionala este formata dintre un barbat si o femeie, iar copiii sunt parte a familiei, o binecuvantare primita prin darul procrearii de la Dumnezeu si nu trebuie sa fie proprietatea statului„, se arata in textul comunicatului-protest citit in cadrul mitingului, citat de Agerpres.

Pastorul si profesorul universitar Iacob Coman a sustinut un discurs in care a subliniat faptul ca singurul care are autoritate administrativa asupra familiei este Dumnezeu.

Iacob Coman a declarat: „Daca sunt tati sau mame care gresesc, sa fie pedepsiti ei, nu copiii care sa fie vitregiti de tata si de mama. Iar cei care nu doresc sa faca copii, sa nu astepte ca hienele, copiii din pantecele femeilor noastre, ci sa-si traiasca fericirea exact cum si-au ales-o. Iar neamul acesta de oameni din secolul 21 de oameni simpli, contribuabili, cu putinul sau multul lor la societatea aceasta,sa fie respectati ”.

In incheierea discursului, Iacob Coman spus: Va rugam din toata inima, dle presedinte, stimati senatori si parlamentari, draga Europa: Redati-ne dreptul de a fi oameni, care inseamna: tata, mama si copii (…).

Adresam multumiri Postului Credo TV pentru video

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.