You are currently viewing Pastor brazilian vinde saci de gunoi pe strada pentru a achita datoriile bisericii

Pastor brazilian vinde saci de gunoi pe strada pentru a achita datoriile bisericii

Pastor brazilian vinde saci de gunoi pe strada pentru a achita datoriile bisericii

Adalto Oliveira Brito este pastor in orasul Franco da Rocha, din statul São Paulo. Pandemia a afectat direct veniturile bisericii sale. Biserica Reviver em Cristo depinde de zeciuiala si darurile credinciosilor pentru a supravietui. Pastorul a avut ideea de a vinde saci de gunoi pe strazi, pentru a ajuta la plata facturilor.

El a inceput sa vanda saci de gunoi pe strazile din regiune pentru a plati chiria pentru biserica, care costa 1.100 de dolari SUA. Insotit de echipa Profissão Repórter, a reusit sa vanda 13 pachete, strangand 130 de reali (moneda nationala a Braziliei) pentru biserica.

„Daca am vinde aceste 13 pachete (de saci menajeri) in fiecare zi, ar fi o binecuvantare de la Dumnezeu pentru noi”, a spus pastorul Adalto intr-un reportaj difuzat de o publicatie locala..

Din pacate, vanzarea sacilor de gunoi nu a fost suficienta pentru a plati chiria, deoarece doar jumatate din suma a fost stransa. Pentru a finaliza obiectivul, sotia pastorului a avut ideea de a vinde clatite cu carne de pui – trei pentru 10 reali.

Grupuri de rugaciune

Cu biserica inchisa, pastorul si credinciosii au cautat alt loc de inchinare. Ei au mers pe o carare in padure timp de 30 de minute. Pastorul si credinciosii au ajuns intr-un loc pe care il numesc „deal”.

Pe jos, au intins caiete cu diferite nume si fotografii ale persoanelor care au nevoie de rugaciune. Intr-un alt grup, Adalto a adunat oamenii impreuna. Au mers in fata unei unitati de primire de urgenta (UPU) pentru a forma un lant de rugaciune.

Wanderson Dias, un comerciant local care are ambii parinti internati la Unitatea de primire de urgenta, a cerut ajutorul grupului.

Pe 3 aprilie, bisericilor li s-a permis sa faca slujbe. In Duminica Pastelui (catolic), pastorul Adalto a putut sluji cu usile deschise in biserica Reviver em Cristo.

Patru zile mai tarziu insa, o noua hotarare a Curtii Supreme a permis statelor si oraselor sa restrictioneze iar activitatile religioase.

Sursa: bibliatodo.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.