Read Time:1 Minute, 15 Second

Pastor batut la amvon de politie. Care a fost motivul?

Politia din Lahore, Pakistan a intrat cu forta in Biserica United Christian in timpul serviciului de inchinare de duminica si l-au agresat pe pastorul Riaz Rehmat.

El a fost acuzat de catre fortele de politie ca statia de amplificare a bisericii functioneaza prea tare si astfel se face vinovat de „incalcarea linistii si ordinii publice”.

Conform informatiilor din Christian Post si preluate de Actualidad Cristiana, ofiterii de politie au intrat in biserica duminica dimineata si au agresat verbal credinciosii, dupa care i-au cerut pastorului sa opreasca serviciul.

Ei i-au spus acestuia ca au primit un apel telefonic de la un barbat musulman care s-a plans ca biserica utilizeaza difuzoarele la un nivel sonor ridicat, deranjand astfel pe cei din vecinatate.

Deoarece pastorul nu a fost de acord cu oprirea serviciului divin, politia impreuna cu civilii care au intrat in biserica, au urcat la amvon si l-au batut violent pe cel care transmitea Cuvantul Lui Dumnezeu.

Adunarea a fost extrem de deranjata de acest comportament al fortelor de politie iar mai tarziu a organizat un protest spontan pe un bulevard, blocand circulatia masinilor.

Nasir Saeed, director al Centrului de caritate din Marea Britanie care acorda asistenta si suport juridic pentru crestinii persecutati din Pakistan, a numit acest atac „o rusine”.

Politiei nu-i pasa de sentimentele religioase ale crestinilor si de cele mai multe ori le incalca dreptul la libertate religioasa”, a declarat Saeed pentru mass-media.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post De ce au confiscat curcubeul?
Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos Next post Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos in Tibet: printre acestia, 62 de calugari budisti