Pastor arestat pentru citirea Bibliei in public

Pastor arestat pentru citirea Bibliei in public (Video)

Pastor arestat pentru citirea Bibliei in public.  Faptul că prigonirea creștinilor crește de la an la an nu mai este o noutate pentru nimeni.

Organizația Open Doors menționează faptul că țări precum Coreea de Nord, Arabia Saudită, Afganistan, Irak, Somalia, Maldive, Mali, Iran, Yemen și Eritreea sunt pe lista neagră a națiunilor cu persecuții. Situația creștinilor se înrăutățește rapid în Siria și Etiopia.

Se estimează că din cele aproximativ 2.300 de milioane de creștini din lume, între 9.000 și 100.000 mor în fiecare an pentru credința lor.

Surprinzător, modalitați de intimidare atunci când vine vorba de creștinism, de transmiterea mesajului Evangheliei se regăsesc și în țări care nu sunt pe lista neagră.

Deși e greu de crezut așa ceva, când vine vorba de o țară dezvoltată ca SUA, în care se estimau în 2011 un numar de 247 milioane de creștini (potrivit Antena 3), totuși aceste lucruri se întâmplă.

Să ne amintim prin vizionarea clipului următor, care surprinde arestarea unui pastor, din Florida, pentru faptul că a “îndrăznit” să citească din Biblie în public.

Este adevărat faptul că ulterior pastorul evanghelist de la biserica aflată în sudul Californiei și alți doi membri ai aceleiași biserici l-au dat în judecată pe acel ofițer de poliție, însă rămâne întrebarea:

Nu cumva trăim vremurile din urmă, atât de des proclamate de Sfintele Scripturi și apropiata revenire a Domnului Isus ?

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.