Pastor american deghizat in cersetor

Pastor american deghizat in cersetor

Pastor american deghizat in cersetor. Pastorul Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin de dimineata. Biserica unde trebuia sa fie prezentat ca fiind noul pastor al adunarii are 10.000 de membri.

S-a plimbat in jurul bisericii timp de 30 minute inainte de incepere si, cum era o foarte mare afluenta de oameni care veneau la adunare, doar un foarte mic procent de credinciosi l-au salutat pe cersetor. Unora le-a cerut cativa banuti pentru mancare…dar absolut nimeni nu i-a dat nimic.

A intrat apoi in biserica si a incercat sa se aseze in fata, dar diaconii de serviciu i-au cerut sa se aseze in spate. A incercat sa salute sau sa vorbeasca cu oamenii din adunare, dar ei intorceau capul cu dezgust dupa ce il priveau din cap pana in picioare, scrie in Snopes.

Cum era el aşezat in spatele imensei biserici, a inceput serviciul divin si imediat unul din responsabili s-a dus la amvon si a declarat ca este fericit sa faca un anunt important : „Astazi vom prezenta Biserica noastra pastorului Jeremiah Steepek! „Oamenii au inceput sa aplaude privind in jur curiosi si fericiti sa il cunoasca pe noul pastor…Cand cersetorul care a fost asezat in spate s-a ridicat si a inceput sa inainteze pe culoarul ce ducea spre amvon, toate aplauzele au incetat. Toti se uitau cu stupoare la el.

Matei 25:34-40

Dupa ce a ajuns in fata lor, a stat un moment in tacere, apoi a luat microfonul si a spus : Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.”

Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut? Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat? Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?” Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”

Dupa ce a citit acest text din Matei 25:34-40, a privit membrii bisericii si a povestit ce s-a intamplat in dimineata aceea, chiar sub privirea lor nepasatoare. Multi au inceput sa planga si numeroase capete se plecau jenate…

Biserica lui Hristos

Atunci pastorul spuse : „Astazi vad numai niste oameni adunati, dar nu vad Biserica lui Hristos; lumea este plina de oameni dar nu are destui discipoli, urmasi ai lui Isus. CAND VETI DEVENI UCENICI ???” a intrebat dansul.

Dupa un timp de tacere el a incheiat serviciul divin si a spus : „La revedere…pe saptamana viitoare!” A fi crestin inseamna ceva mult mai mult decat un principiu pe care il aparati si la care ţineti din obişnuinta. A fi crestin este ceva ce traiesti in realitate ( nu in teorie ) si impartasesti cu altii !!!

Mai citeste si:

Povestea cutremuratoare a unui crestin. Pentru ce exista Biserica?

I-a iubit pe cersetori pana la capat…

Imagini incredibile din Adunarea Biserica lui Dumnezeu…un cersetor intra , se converteste, apoi predica! (Video)

Un cersetor de 99 de ani ofera o lectie de viata intregii lumi. Isi doneaza toate castigurile in scopuri umanitare

Isus revine! Pocaiti-va, caci imparatia cerurilor este aproape!

Afirmativ.com

73 thoughts on “Pastor american deghizat in cersetor

   1. Toate astea unii dintre voi nu le intelegeti. Un cersetor nu are tualeta cum avem noi . Nu are bae si apa calda la dispozitie in fiecare dimineata. Sunt unii care au si tot miros Dar un cersetor care doarme sub ceru liber? In casa Domnului vii cum poti si cu ce AI .Ce na-ti vazut cersetori murdari?Eu da si am stat linga ei gindindu-ma ca Domnul Isus a venit sa caute si sa mintueasca ce era pierdud, Lui nu I-a fost rusine cind sa apropie de El orbul Bartimeu, era murdar orbulsi in zdrente , venea de pe santul drumului. Of e mai usor sa fii un cersetor murdar decit sa fie cineva cum am fost eu ,cu sufletul tavalit in mizeria lumii acesteea .Am avut sufletu murdar si ranit. Dar El A schimbat mai intii viata apoi imbracamintea Da sunt uni bine imbracati dar daca le-ati vedea sufletul?Sunt curati la imbracaminte dar in schimb se balacesc in mizerii de neimaginat. Pe acestia ii poftim in fata . Pavel spunea celor din Roma Nu este nici unul neprihanit nici unul macar, toti sau abatut si au ajuns niste netrbnici Rom 3:9-12 Sau cititi si vedeti imaginea celor bine imbracati din lumea noastra Rom 1:25-32 Astia nu au haine murdare ,dar sufletul lor miroase a hoit. Primitii pe cersetori in bisericile voastre chematii ,chiar daca miros greu si sunt murdari.

    1. Astazi in adunarile crestine cei saraci financiar nu prea au dreptul sa deschida gura! Si cand se aseaza pe banci in adunare
     cei bogati au locurile lor si daca vine un strain este dat la o parte fiinca a gresit ,,parcarea!” In caz daca cel sarac trece printr-o incercare,si sufera o pierdere,nu mai este ajutat ca sa se bucure de fratii lui in DOMNUL,si sa simta dragostea fata de aproapele din partea fratilor!!! Pe cand cel bogat este ajutat imediat de fratii lui bogati nici sa nu simta prin ce a trecut!!! Chiar si in casatorii se amesteca fratii si surorile si dau legi sau pun piedici ca cel sarac sa nu se casatoreasca cu cel bogat,trebuie sa-ti cauti o persoana ca si tine! ,,Daca esti bolnav e si mai rau,trebuie sa mergi la centru de handicapati sa-ti cauti perechea!” Unde-i dragostea LUI HRISTOS pe care o predicam si care zicem ca ne strage mereu sa laudam pe DUMNEZEU,si care ne leaga,fiindca prin ea zicem ca ne numim frati??? Adevarul este ca,traim vremurile din urma,vremurile care l-ea trait si NOE,findca asa sta scris ca asa va fi inainte de venirea LUI HRISTOS!!! MATEI:24:-38-39:

     1. Haideti sa ne rugam pt schimbare .Daca vezi ca sunt lucruri care nu ti plac intr-o biseric ruagate. Domnul puate schimba asta prin tine.

  1. George Knight, povesteste in cartea sa „Castrarea adventismului”, vizita lui intr-o mare biserica adventista, unde trebuia sa predice. S-a asezat undeva pe randurile din spate, dar nimeni nu l-a bagat in seama. Cum timpul trecea, si trebuia sa inceapa seviciul divin, membrii comitetului au intrat in panica, deoarece nu le venea vorbitorul.
   Timpul a sosit, predicatorul nu, asa ca au inceput oamenii sa se-ntrebe, daca nu cumva strainul care era asezat pe un scaun in spate, ar putea fi vorbitorul. Un crestin „veritabil” si-a luat inima in diti, si s-a dus sa vorbeasca cu strainul, si sa-l intrebe daca nu cumva el este George Knight. Daca ar fi fost vorbitor in ocazia aceea, adio ospitalitate crestina!!! (Oricum asta nu se poate numi ospitalitate).
   Posibil sa nu fie reala, dar in realitate se-ntampla chiar si mai rau!!!

 1. va rugam verificati sursa acestui articol si acuratetea sa inainte de il posta si a il imprastia pe net.
  binecuvantari alese,
  Iulian Muntiu

  1. Pace. Sursa este mentionata, insa chiar daca ar fi doar o parabola, avem multe de invatat vis-a-vis de comportamentul crestin. Domnul Isus sa va dea pacea Sa!

  2. Comportamentul crestinilor prezentat aici sigur este real. Nu trebuie sa intram acum in polemici cum daca povestea in sine este reala sau nu. Luati idea ca atare.

  3. frate din realitatea de zi cu zi o fi luat sigur si uita – te bine prin multe biserici si vei vedea acest lucru cind intra cite un nenorocit mai prost imbracat si mai murdar nu suntem in stare nici sa-i adresam o privire ca sa nu spun ca de primire sau ajutor nici nu-i vorba

 2. Si eu ma tot intreb de unde au deprins slujbasii domnului indeletnicirea de a aduna bani ! Stie cineva daca Iisus Hristos tot asa vindea iconite , lumanari sau alte maruntisuri sfintite ? Dar adunand bani ? Scrie undeva ceva ? sunt si eu curios ! Dar firme , hoteluri , paduri si alte proprietati avea ? Nu de alta dar nu mai inteleg cine slujeste sau pe cine ! Parca Iisus zicea sa nu se mai faca afaceri cu bani in casa tatalui sau si slujitorii domnului de atunci in sutane au cerut torturarea lui pe cruce pana la moarte ! Azi la cati bani sunt in joc cred ca vor cere jupuirea lui de viu !

  1. asemenea cazuri se intampla doar la biserica Ortodoxa…din nefericire pentru ei , ei au crescut in modul asta si nu is de condamnat pentru ca ortodoxia e o religie de manipulare in masa…unde pacatul si pocainta sunt acceptate impreuna..automat pentru crestinii Ortodoxi e mai lejer la ortodoxie ca pot comite pacate fara a fii trasi la raspundere…si , diferenta dintre Ortodoxi si Catolici e foarte mica…atat ca, la Catolici cununia religioasa se face doar o singura data,pe cand la ortodoxism se face de cate ori e nevoie,”bani sa ai” si Catolicii spun ca doar Papa are legatura direct cu Dumnezeu „cumva el e Sf Petru intruchipat in Papa” …la ortodoxi se spune ca preotii au legatura cu D-zeu si ca doar Preotii se pot ruga pentru iertare…trist dar adevarat…si eu inainte ma uitam la scriptura si nu intelegeam nimic..dar multumesc lui D-zeu ca mi-a deschis ochii sa vad maretia Sa si adevaratul cuvant…mi-a fost greu sa inteleg, dar Harul Lui este mare pentru mine si pentru toti oamenii daca vor sa IL accepte…

   1. oare????de ce crezi tu ca numai in biserica ortodoxa sunt asemenea cazuri???cred ca mai bine ar fi sa ne vedem barna din ochiul nostru decat paiul din ochiul altuia .e adevarat ca pacatele ortodoxilor sunt la vedere dar crede-ma ca sunt multi pocaiti care sunt mai pacatosi decat ortodoxi ….si sa stii ca nu religia te face mai bun ci credinta si constiinta ta ca om

   2. Auzi mai nea pocaitu care te crezi ca esti, Faptu ca tu teai facut penticostal s-au Baptist tu crezi asta te va mintuii, Cine mama dracului esti tu casa judeci ? Ca sa faci rele,, sa furi, sa preacurvesti si mule altele care le faceti voi pe deascuns.. Ca sa faci toate aceste care nui plac lui dumnezeu, nu trebuie ca sa fii neaparat penticostal, Baptist s-au cine stie ce secta …poti sa fii si orthodox. Eu ma rog la dumnezeu sa-ti dea intelepciune ca vad ca nu ai de loc. Daca vrei iti dau e-mail-ul meu s-au daca e posibil sa ne intilnim fata in fata sa-ti dau niste lectii din Biblie, ca vad ca esti dus cu pluta

   3. Cine spune ca biserica ortodoxa e murdara si cea catolica e curata, greseste. Toate bisericile sunt formate din oameni si oamenii gresesc, oamenii sunt pacatosi. Iar catolicii pe care ii consideri tu atat de curati au adus „minunata” inchizitie care a ucis atatia oameni in numele Domnului… crezi ca asta e o dovada de virtuozitate? Ritul catolic se bazeaza pe pedeapsa, pe „pacate de moarte”, pe frica de Dumnezeu; ritul ortodox se bazeaza pe iertare, pe „pacate grele” (nu de moarte), pe tamaduirea sufletului (nu pedepsirea pacatosului, ci vindecarea lui), pe dragostea Lui Dumnezeu. Adevarat este ca unii preoti otodocsi au gresit Calea si s-au vandut banului, dar asta e valabil si la catolici unde sunt deja publice cazurile de preoti pedofili sau homosexuali.
    Ideea ar fi nu sa judecam pacatele si sa le pedepsim, caci nu suntem noi cei indreptatiti sa o facem, ci sa cautam asupra ranilor si sa incercam sa tamaduim.

   4. zici ca numai in biserica ortodoxa slujitorii alearga dupa bani….slava Domnului ca L am cunoscut pe Domnul Isus ,pentru ca altfel iti scriam de nu ai timp sa citesti ce se intampla in bisericile lui Hrisos.Dar pentru ca aceste lucruri nu zidesc,ma rog ca Domnul sa te cerceteze si in privinta aceasta.Apropo ,raportul dintre cei care nu cunosc Cuvantul si marturia celor care il cunosc si nu il practica este direct proportionala.Vei fi judecat dupa ceea ce ai cunoscut si nu le ai facut,dar si dupa modul in care ai cunoscut si nu ai fost lumina.

   5. aste e important oare,care suntem mai pacatosi?Daca la asta se reduce credinta noastra s-o lasam balta.

   6. Domnule Greg Birtoc nu stii ca nu e bine ca omul sa se considere singur intelept?
    Legat de biblie doar Domnul Isus poate sa dea ,,lectii” tu poti da sfaturi..atat.

 3. Domnul Isus ne-a spus ca Duhul Sint -care stim acum cu totii ca-I persoana din Sfinta Treime-va va invata toate lucrurile si va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.,,,
  Acum Duhul ,El Domnul mintii noastre(…Duhul mintii voastre…)ne aminteste de o categorie de oameni pe care Isus Domnul ai fericeste: ,,…ferice de cei ce au ochi de vazut si urechi de auzit.,,Nu-i vorba de cei din ,,,imparatia intunericului acestei lumi,,sau ,,neam ticalos si stricat…,,ci e vorba de credinciosi,unii -zice Domnul- sint orbi , umbla cu achii inchisi si au uitat…adeca Duhul nu-I lasat sa ocupe in mintea lor in compartimentul memoriei lor locul de Domn , Stapin, Dumnezeu. Probabil sau cu siguranta ca acolo domneste inca Eul (imbracat in haina doctrinei religioase sau haina formei de evlavie).- Doamne, Tu cunosti tainele inimii omului.Tu ne-ai spus ca aceia te iubesc , cine au poruncile Tale si le pazesc.Ne-ai spus ca daca voieste cineva sa vina dupa Tine, sa se lepede de sine si sa-si duca crucea aceasta a lepadarii in fiecare zi.Stim ca aceasta nu-i optiune ci este parunca Ta.Ajuta-ne te rugam, Acest dusman al nostru ,( sinele,eul, firea,) se pare ca-i mai inversunat decit lumea si chiar diavolul. Tata Domnului nostru Isus, te rugam sa ne umplii de prezenta bucuriei Duhului si de autoritatea Lui.Stim ca pentru aceasta ne ceri ca pret , golirea sau dezbracarea de Sine.Sintem dispusi sa platim pretul acesta al martirajului, moartea poftelor firii pamintesti care si asa e blestemata si pacatoasa.Multumim Tata in Numele Celui ce sta la dreapta Ta.Stim Duhule Sfinte ca ne vrei cu gelozie pentru Tine.Iarta-ne de intristarile ce Ti le-am produs .Fa sa se vada in noi roada Ta -infrinarea poftelor-si toate celelalte roade care vin prin rodirea Ta in noi.Nu vrem sa te mai intristam . Stim ca bucuria Ta va fi taria noastra!Scumpe Tata stim ca ai pentru noi doua daruri fara plata:darul iertarii si darul Sfintului Duh. Tu dai aceste daruri nu celor ce le merita ci celor ce au nevoie. Nu avem merite dar sintem in mare nevoie de Harul si Pacea Ta care N-i le inmiltesti prin cunoasterea indurarii si a bunatatii Tale.Multumim in Numele Domnului Isus. Amin.

 4. ooooooooooooo, da ce minunat ar fi dacá ar fi si realitate din toatá povestea asta, cá multá burtologie si prefácátorie mai existá ín poporul Domnului,,,,DOAMNE AI MILÁ DE NOI SI AJUTÁ-NE SÁ NE POCÁIM.

  1. Sa ne intrebam fie care din noi daca domnul isus ar fi fost in fata noastra cum a folosit acest pastor acesta realitate o spun eu sa invatam sa iubim oameni asa cum sunt caci cuvintul domnului ne spune daca il iubim pe dumnezeu .si pe acea nensemnati care ii vedem trebuie pus in practica isus fiul lui d.zeu sa ne fie in totul

 5. articolele astea sunt bune ca sa arati pasivitatea bisericilor si dorinta dupa oameni de elita in jurul lor, dorinta de a inlatura oamenii pe care de fapt Isus de multe ori specific ii aborda si nicidecum sa arati pasivitatea de a ajuta cersetorii din partea bisericii mai ales intr-un context roman in care se cerseste pe banda rulata. Nu cred ca trebuie incurajata cersetorica in romania a devenit optiunea nr.1 in a procura bani pentru toti betivii si etniile minoritare.

  1. Povestea din pacate poate sa fie si adevarata.Suntem crestini dar suntem oameni.
   Reactiile de moment sunt necontrolabile.Trebuie sa avem mai multa credinta sa ne iubim aproapele .

 6. Asa e! Este un mit dar miturile sunt realitati atemporale(se repeta in fiecare zi in diferite locuri si forme). Parabola exprima o realitate despre natura umana. Trebuie sa recunoastem ca varianta originala a spus-o Isus.

 7. Ar fi bine pentru toti care zicem ca este doar o poveste sa ne uitam in adincul inimi si sa ne intrebam daca nu si noi facem parte din acei credinciosi care sint doar de duminica si ne place sa privim doar la fata si exteriorul omului si nu la invataturile DOMNULUI. DOMNUL sa se indure de noi si sa ne ierte. Amin.

 8. Acest scenariu se întîmplă în toate bisericile AZS, mai ales la cele urbane. Puteţi verifica : mergeti ca un străin, îmbrăcat mai simplu, şi o să vedeţi , că nimeni nu va „murdări” mîna , străngînduvă pe al dvs. Am fost o dată la Timişoara, la biserica centrală, şi chiar dacă eram la cravată, absolut nimeni nu m-a întrebat , cum de m-am rătăcit pe aici.
  Cunosc un caz din Tg. Mureş, unde un prieten sincer frecventa biserica, cu planuri serioase de ase boteza, şi în 6 luni nimeni nu l-a băgat de seamă, iar prietenul nostru s-a atşat la un alt cult. Deci cazul de sus este mai mult ca real, şi se repetă în fiecare sabat, cu diferenţa că pe la noi chiar şi un „necerşetor” este tratat ca un intrus.

 9. chiar daca esti cersetor,in casa Domnului trebuie sa vi spalat,nu murdar cum era acest,,pastor”….apa se gaseste si de gratis,daca ai respect fata de EL si de semeni..sigur nu-l ocolea nimeni,daca era cat de cat curat….

  1. Crezi ca la judecata de apoi va lua Domnul in considerare hainele cu care ai umblat??? crezi ca aici cersetori nu au suflet??? si poate sunt pe dinauntru mai curati ca noi.
   Nu judeca ca sa nu fi judecat!

  2. Nu te supara Aurora da Isus nu sa jenat cand tea scos din fundu morcilei ,daca cu adevarat tea scos,nu sa uitat daca esti mai curata sau mai murdara puteai sa fi tu un cersetor . Apreciez gestu facut de pastorul american. Ar trebui sa ne uitam mai mult la alti ca prea santem axati numa pe noi . ,,Nu mai judecati ca sa nu fiti judecati ” si nu uitati Isus nu sar rusina de cersetori daca ar fi in locul nostru.

 10. DA este o lectie de viata crestinului de azi nu te bucura cum esti azi ca intro zi nu sti cum vei ajunge apoi care sint faptele tale in fata DOMNULUI. EL sa aiba mila de noi sa nu facem diferenta de oameni si nici de felul lor de afi.

 11. Intr-un fel are dreptate , caci suntem de multe ori comozi sau nepasatori si asa nu sunt urmasi lui Cristos , asta chiar daca acest eveniment a fost real sau NU .
  Dar a da bani la cersetari este o crima , ei sunt prinsi si robi ai stricaciuni (de altfel nici noi nu suntem decat eliberati de Domnul) si cu bani nu vom alimenta in cel mai fericit caz acele vici ,sau in cel mai rau caz vom scoate ochi sau vom aduce in strada alti oameni la cersit trimisi de Bande pentru a face Banii .
  Deci daca cineva iti cere bani intreaba ce vrea si dai tu o paine , ceva de mancare Domnul nu spune ,, am avut nevoie de bani si mi-ati dat”

  Invatati din toate .
  Multa Pace

 12. vrumoase vorbe spun toti dar toti sintem pacatosiciti dintre voi ar lasa averile sau nu averile ce aveti si ati pleca sa cautati pe dumnezeu nici unu nici eu nu am acest curajsi atuci va zic dumnezeu cu mila

 13. cea mai mare problema e ca credinta e in noi ,in toti,din nefericire chestia cu pastorul e iar o dovada de showbiz cum racoleaza bisericile adepti:(( nespus de jenant e cand se vorbeste de Hitler sau Stalin ce au facut cu omenirea,ei au fost mici copii pe langa dogmele bisericii medievale.daca putem sa vorbim despre ceredinta si iubire eu sant adept dar cand e vorba de showbiz pretind iar sa ma uit la -dl hitler si la tov.stalin:(

 14. Fara cuvinte, pentru ca nu avem ce spune dupa o asemenea intamplare,A fi crestin e o tinta nobila, la care suntem chemati de Domnul Isus Hristos, Fara El nu putem trece asemenea teste.

 15. Dumnezeu cand trimete slujitori ucenici in Numele Lui ,acestia nu au diplomate,conturi,Diplome,haine multe ,s-au alte lucruri .Acestia trebuie sa reprezinte Pe Dumnezeu in simplitate si sa nu umble dupa castiguri si faime.
  Dumnezeu sa trimita slujitorii Lui adevarati la seceris ,nu pe Masoni,lacomi care isi umple conturile cu bani si valizele cu lucruri in urma slujirii lor.
  Slujitorii Domnului nu au voie sa ieie nimic in braie,(conturi) ca fatarnici care umbla numai din interese proprii ca Dumnezeu se ingrijeste de toate lucrurile.
  Dar in bisericile de azi nu sunt primiti sa va vorbeasca in Numele Domnului pe cei fara diplome ci numai pe cei cu diplome si aceasta este impotriva Lui Dumnezeu.Dumnezeu a vorbit,prin Ilie ,prin Iona ,prin Mica si alti slujitori indemnati de El.Nu faceti deosebire intre un om imbcat prost si fara diploma dar trimis in Numele Domnului si intre cei cu diplome ,imbacati bine s-au traditional religiei care va vorbeste in numele religiei s-au a cultului cu vorbe tocite si invatate din diferite carti .

  Matei 10:5. Acestia sunt cei doisprezece pe care i-a trimis Isus, dupa ce le-a dat invataturile urmatoare: „Sa nu mergeti pe calea paganilor si sa nu intrati in vreo cetate a samaritenilor;
  6. ci sa mergeti mai degraba la oile pierdute ale casei lui Israel.
  7. Si pe drum, propovaduiti si ziceti: „Imparatia cerurilor este aproape!”
  8. Vindecati pe bolnavi, inviati pe morti, curatati pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati.
  9. Sa nu luati nici aur, nici argint, nici arama in braiele voastre,
  10. nici traista pentru drum, nici doua haine, nici incaltaminte, nici toiag, caci vrednic este lucratorul de hrana lui.
  11. In orice cetate sau sat veti intra, sa cercetati cine este acolo vrednic si sa ramaneti la el pana veti pleca.
  Amin!

 16. Azi sunt foarte putini omeni cu adevarat crestini (vedeti pilda samariteanului) nu isus e samariteanu ci EL vrea ca noi sa fim samariteanu

 17. But as for this particular version of the „incognito clergyman” tale, it appears to be a fabricated story. No one has yet identified a real pastor by the name of Jeremiah Steepek (or a similar variant of that name) or found any church, large or small, headed by a pastor with that name. Nor has anyone been able to verify the event described, even though it was supposedly witnessed by several thousand congregants.
  Read more at http://www.snopes.com/glurge/homelesspastor.asp#IhaZVxmG3dEqDTAb.99

 18. Peste dorinta de a spune neaparat ceva,de a iesii in evidenta,de a apara sau ridica o confesiune,peste filosofie si…ineptii,ramane cert, ca asemenea atitudini-similare celor din relatarea care a starnit atatea comentarii- se regasesc peste tot,fapt care ar trebui sa ne indemne la meditatie si la o viata dupa voia Lui.
  Iata,Eu vin curand si rasplata mea este cu Mine,ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui,zice Domnul(apoc.22.12)

 19. Pocainta anseamna traire pe teren an
  Smerenie an fapte vrednice de pocainta vestirea evangheliei si practica evanghelie
  pe teren cu orice faptura omeneasca de nivel
  de jos.
  Nica domnu sa te binecuvinteze ca ai facut
  Trezire multora dintre noi cu acest afirmativ
  Amin.

 20. ADEVARATA UCENICIE LUCA14;26,27.SUPUNERE SI ASCULTARE ;DORINTA DE A NE LASA TRANSFORMATI DE REGELE HRISTOS ;TERMINATI CU POFTELE ;TARI IN DOMNUL NU TARI IN GURA;LA CAP;IN BANI TITLURI …ETC; ROM.8;2CORT;13;5;AVEM NEVOIE DE UMBLARE ZILNICA IN DUHUL SFANT,IACOV2;2; UMBLARE PRIN CREDINTA;LUCA 9;23 ;LEPADARE DE SINE ;EVREI12;14; SFINTIREA ; VA DOREDC BIRUINTA TF;0747046683

 21. chiar daca intamplarea nu este adevarata cuvantul Domnului de la Matei 25 v 34 la 40 este foarte adevarat,oare cati suntem cu adevarat crestini?

 22. da asa e nu toti stiu engleza, nici eu, nu sint generatia VITEZA, sint generatia CU CHEIA LA GIT, imi pare rau ,parintii mei nu au avut bani pt. engleza, poate altii, da, de aceea vorbesc si scriu in engleza sa nu inteleaga generatia veche, se cred mai buni si cu nasul pe sus. Era bine sa fie si traducere. Va multumesc

 23. asa sa intimplat la noi in biserica cu 2 sabate in urma ca tocmai ma pregateam sa ies pe usa si sa plec la adunare si deodata intra sotul cu un tinar care datorita educatiei pe care na primito de la tatal lui vitreg ,fara scoala ci doar cioban la oi ,a ajuns vai de el si sa gindit sa vina la adunare,numai ca mirosea greu ca nu putea nimeni sa stea in preajma.La adus sotul meu si dupa ce a mincat ,ca era flamind vai si amar ,iam dat alte haine si neam urcat in masina sa mergem inapoi la adunare oricum nu mai mirosea si in drum spre adunare sotul la rugat sa faca ceva cu viata lui ,ia zis ca daca vrea de lucru il luam la atelier sa il ajute si ii va plati decit sa umble hoinar si flamind cautind prin tomberoane dar ce credeti ca a vrut,.Ma gindesc la Domnul isus ca daca iar schimba mintea si sar atinge de elcaci si pt el a murit si il iubeste si daca ar fi pe pamint nu ar mai fi atita suferinta .Ma intreb ce fac eu pt cel de linga mine care are nevoie de ajutor fie copil frate strain oricine

 24. Foarte adevărat sunt cuvintele spuse de Dumnezeu . El ne arată calea mîntuirii, dar putini o găsesc . Cei care se pocăiesc ( se leapădă de satana) găsesc drumul către împărăția cereasca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: