Read Time:1 Minute, 52 Second

Papa Francisc va fi judecat de Sanhedrin

Papa Francisc a fost notificat de catre noul Sanhedrin din Israel, sa se prezinte in fata instantei, iar in cazul in care nu va participa va fi judecat in contumacie.

Sunt mai multe cauze pentru care Papa va fi judecat de catre Curtea evreilor ortodocsi, dar cea mai importanta este „recunoasterea oficiala a statului palestinian” si declaratiile liderului de la Vatican care sustin crearea acestui stat.

De asemenea, Sanhedrinul este deranjat de faptul ca „Vaticanul a inceput sa se refere la organizatia cunoscuta sub numele de Autoritatea Palestiniana ca la o natiune”.

Totodata, presedintele acestei organizatii, Mahmoud Abbas, l-a numit pe Papa „ingerul pacii”. Toate aceste actiuni si declaratii constante precum si pozitia pro-palestiniana afisata au infricosat poporul israelian, arata site-ul Breaking Israel News.

Ce se spune in notificare

„Este necesar ca Papa sa-si ceara scuze pentru recunoasterea ca natiune a celor care vor sa ne fure tara, cei care sunt cunoscuti sub denumirea de Autoritatea Palestiniana. Noi suntem in masura sa informam Vaticanul ca Dumnezeu cel Sfant si unic a dat dreptul natiunii noastre sa locuiasca in tara lui Israel.

In cazul in care onorabilul Papa si Vaticanul nu prezinta scuze in termen de doua saptamani de la primirea acestei scrisori, si, daca nu isi vor schimba pozitia adoptata, vor fi judecati pentru savarsirea acestor actiuni de Curtea de pe muntele Sionului (Sanhedrin), o instanta formata din 71 de batrani evrei, care va implini profetia <Izbavitorii se vor sui pe muntele Sionului ca sa judece muntele lui Esau.

Dar imparatia va fi a Domnului> (Obadia 1:21). Instanta va judeca aceasta cauza in prezenta sau in absenta, si este posibil ca Vaticanul sa fie gasit vinovat de anti-semitism, asa cum s-a intamplat de mai multe ori de-a lungul istoriei. In acest caz, intreaga responsabilitate a actiunilor sale ii va reveni Vaticanului”, se arata in scrisoare.

Scrisoarea a fost semnata „Secretariatul Curtii de pe Muntele Sionului”. Reprezentantii autorizati ai Inaltei Curti sunt Rabbi Yoel Schwartz, rabinul Dov Levanoni, rabinul Israel Ariel, Rabbi Daniel Stavsky, Rabbi Yehuda Edri si rabinul Dov Meir Shtein. Procesul va avea loc la 20 septembrie 2015.

Sursa: Acontecer Cristiano ; Breaking Israel News

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Crestinismul a fost eliminat din viata publica a Statelor Unite
Next post Manny Pacquiao s-a rugat intr-o inchisoare indoneziana impreuna cu o condamnata la moarte (Video)