Papa Francisc, dispus sa boteze extraterestri: Daca maine ar veni o expeditie a martienilor…

papaIntr-o predica tinuta in aceasta saptamana la Casa Santa Marta de la Vatican, Papa Francisc a facut o declaratie suprinzatoare, afirmand ca el ar fi dispus sa boteze chiar si extraterestri, iar usile Bisericii Catolice sunt deschise pentru toata lumea.

Cu aceasta ocazie Suveranul Pontif a amintit de povestea evocata in Biblie despre convertirea primilor pagani la crestinism, potrivit unei stiri publicate de Radio Vatican si preluata de The Independent.

Papa Francisc a spus ca religia catolica a fost o biserica a „usilor deschise”, unde crestinii au acceptat Duhul Sfant. „Daca, spre exemplu, maine o expeditie a martienilor ar veni la noi si unul ar spune ‘Vreau sa fiu botezat!’, ce se va intampla?”, a spus Papa.

„Cine suntem noi sa inchidem usile Duhului Sfant?”, aceasta a fost intrebarea pe care Papa Francisc a repetat-o in timpul predicii sale, la liturghia de la Casa Santa Marta, Vatican.

„Duhul Sfant este prezenta vie a lui Dumnezeu in Biserica. El face ca Biserica sa existe, pastreaza Biserica sa mearga mai departe. Mereu si mereu, dincolo de limite. Duhul Sfant cu darurile Sale calauzeste Biserica”, a explicat Papa Francisc.

Sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.